Facebook Pinterest YouTube

Really nice things from Strings – del II

Kan du huske, da jeg skrev om den heftigt knyttende Camilla Lehn? Hvis ikke, kan du lige genopfriske hukommelsen og de herlige armbånd på linket her: http://www.my-pleasure.dk/#post55

Da jeg fik fat i de lyserøde Rungsted klip-klappere slog det mig, at jeg kunne sætte prikken over i’et og looket ved at matche på et absolut højt niveau. Således tog jeg fat i frøken Lehn, der absolut mente, at der kunne knyttes et ypperligt match. Resultatet? Enestående og lige i øjet.

Sidney Lee har vist et askebæger med form som et dødningehoved. Jeg har to armbånd.

I modsætning til den første sag, som bestod af guldfarvede skulls skråstreg dødningehoveder, er det nye armlir skabt af sølvfarvede skulle med snor i sart lyserød. Feminint? Niks – gennemført. Og med lidt hår på kassen, nedknappet skjorte og hvad har vi nu ellers, så spiller det. Se nu for eksempel det lidt opstillede foto – farvematchet er suverænt.

Lidt opstillet, men pointen skulle være tydelig…

Er du klar til din egen kreation? Så skal du bare skrive til Camilla Lehn på camilla@strings.nu, med mindre du lige slår vejen forbi Per Henriksens nye lokaler – her kigger jeg i øvrigt snart forbi og skriver et indlæg om hans nye lokaler. Navnet er det samme – Franz Jaeger & Me, og webadressen er stadig www.franzj.com. Den fysiske adresse hedder dog nu Gothersgade 31, 1123 København K.

Husk, at Lehn knytter efter ønske, hvis du er til den slags – således kan du sammensætte på kryds og tværs.