Home Pindemadder The Dinner Party V – nu med deltagelse

The Dinner Party V – nu med deltagelse

written by Nicolai Klingenberg 22. september 2009
Pin It

Sidst det gik løs, gik jeg glip af både arrangement og traktement. Ærgerligt. Men det har jeg nu rådet bod på. Den 3. oktober bliver der klinket i glassene, budt til højbords med meget mere, og rammerne hedder Berntsens Ballade. Jeg har været på ”balladen”, og jeg kan stå inde for sted, mad, stemning og folk, så det bliver ganske enkelt en sublim aften – og efterfest.

Fornemt skal det være - og fornemt bliver det.

Fornemt skal det være - og fornemt bliver det.

Repertoiret er udvidet i mere end en forstand. Kunstner Per Hillo har haft gang i den helt store pensel og kreativitet, hvorfor et særligt kunstværk vil havne i hænderne på en af de cirka 26 deltagende gæster. Kristian Brask (Thomsen, hvis du skulle være i tvivl) har desuden indgået en snedig drue alliance med KB Vin A/S, hvorfor indholdet i glassene ikke skulle være at kimse ad. Flere deltagere har desuden valgt at medbringe ”bedre halvdel” – undertegnede ligeså – og dermed skulle den lange åbningstid være brugbar til foxtrot og spjætmazurka. Der bliver lukket og slukket klokken 05.00.

Og hermed kan jeg præsentere aftenens menu og vine (hold på hat, klud og mundvand):

Appetizers: Ris “kiks” med gedeostecreme samt avantgarde parmasan grisinis med pesto.
French 75 – et berusende mix af Champagne, Tanqueray Gin, lime og brun sukker.

Jomfruhummer med sorbet af grillet piment, strandurter og rød grape.
2006 Grand Blanc par Jean-Michel Alquier, Faugères, Pays de l’Herault

Jomfruhummer med sorbet af grillet piment, strandurter og rød grape...

Jomfruhummer med sorbet af grillet piment, strandurter og rød grape...


Stegt Foie Gras og kammusling med grillet vandmelon à la planche, rosmarin og blomster.
2005 Marsannay Rosé, Joseph Roty, Gevrey Chambertin, Bourgogne

Foie Gras og kammuslinger...

Foie Gras og kammuslinger...


Babyblæksprutte fyldt med braisseret okse, arrangeret med strandsennep, gåsefod, salturt og brødcrème.
2006 Chassagne Montrachet “Les Masures”, Jean Noël Gagnard, Bourgogne

Babyblæksprutte fyldt med braisseret okse. Og meget mere.

Babyblæksprutte fyldt med braisseret okse. Og meget mere.


Braisseret grissebasse med kalvebrisler, saltet citron, kastanjer, kakao og urter fra de danske skove.
2005 Magnum Clos des Grives, Crozes-Hermitage, Domaine Combier, Rhône

Braisseret grissebasse med kalvebrisler...

Braisseret grissebasse med kalvebrisler...


Dyb kærlighed af abrikos, kaffe, kondenseret mælk og litchi.
2007 Muscat des Rivesaltes, Flor, Domaine Gardiés, Roussillon

Dyb kærlighed af abrikos, kaffe, kondenseret mælk og litchi. Dedikeret til Musse.

Dyb kærlighed af abrikos, kaffe, kondenseret mælk og litchi. Dedikeret til Musse.

 Der er få pladser tilbage – har du rygrad, noget at byde på og smag for rare mennesker, god mad og ditto vine, bør du komme til eposten og kontakte arrangør og bagmand på socialconnector@gmail.com.

Pin It

You may also like

  • Uhm, det bliver godt! 🙂