Home Pindemadder Forsmag på The Dinner Party VI

Forsmag på The Dinner Party VI

by Nicolai Klingenberg
My-Pleasure Royale

My-Pleasure Royale

Det er ved at være tid igen, og da menuen for næste arrangement for ganske nylig blev præsenteret, begyndte tænderne at løbe i vand. Slaget slås den 6. Februar, hvor The Paul og den tilhørende Michelinstjerne lægger lokaler til endnu et gilde. Der bliver spillet på alle tangenter, og arrangementet er vokset, både hvad angår ambitioner og gæster. Om der bliver plads til lige så mange fremover (60 personer), er jeg langt fra sikker på, men ambitionerne bliver der til gengæld ikke skåret ned for. Og hvor ville det da i øvrigt også være tosset. Ahem.

The man, the chef, The Paul!

The man, the chef, The Paul!

Næste gilde har fået titlen Pleasure Royale, og selvom det ikke er tilfældet, så kunne jeg fristes til at se min blog som stærkt inspirator til titlen. Det er dog Bond-strimlen Casino Royale, der tænkes på – men ikke i min verden.

Menuen er som følger – tag dig god tid:

NV Magnum Veuve Clicqout Rosé Brut Champagne, Frankrig.


Jomfruhummere og Dansk Sort Hummer med Eksotisk Frugt, Ingefær og Brunet Smør.

2008 Magnum Cloudy Bay Sauvignon Blanc, Marlborough, New Zealand.

Vesterhavs Pighvar med Brandade De Luxe, Saltede Citroner, Salvie og Manni-olivenolie.
2006 Newton Unfiltered Chardonnay, Napa Valley, Californien, US.

Andy Hayler - manden der har spist på samtlige af klodens trestjernede Michelinrestauranter - gav denne sag topkarakter, da han lagde vejen forbi The Paul.

Andy Hayler - manden der har spist på samtlige af klodens trestjernede Michelinrestauranter - gav denne sag topkarakter, da han lagde vejen forbi The Paul.

Vagtelsalat med Hokkaido Græskar, Appelsin og Jus d’ Caille.

2005 MAGNUM Jannin Spâtburgunder, Weingut Jacob Duijn, Baden-Baden, Tyskland.

Af med proppen og tak til kokken...

Af med proppen og tak til kokken...

Tournedos Rossini Rossini;

Serveret klassisk, med Foie Gras, Trøfler, Spinat én Branche og Rossini Caviar.

2006 Alter Ego de Château Palmer, Margaux, Bordeaux, Frankrig.

2 x Dessert;

Pakistansk Mangosalat med Lime, Mynte og Chokoladebønner.

NV Magnum Veuve Clicqout Demi-Sec Champagne, Frankrig

Varm Chokolade Fondant med Sechuan Peber.

Afkølet (frossen) Hennesy Paradis Extra, 50 år, Grande Champagne,

Cognac, Frankrig.

Nespresso Grand Cru Kaffe med Avec og Petit Fours. (Ja, det er dem med den lille smarte kaffemaskine – Nespresso altså…)

Og nå ja, der bliver desuden – og som sidst – disket op med lækre dinnermelodier fra www.dv.fm under seancen. En heldig gæst vil desuden gå både mæt og begavet fra seks’eren (The Dinner Party 6) med et kunstværk til en sådan cirka vurderet pris på 20.000 kroner. Penselstrøgene stammer fra feel good guy, kunster og velgørenhedsmanden Per Hillo.

Tivolivagterne følger de heldige (altså gæsterne) ud klokken 03.00, hvor der ringes af.

Signaturplatte og madlavningsudstyr.

Signaturplatte og madlavningsudstyr.

Jeg glæder mig svært til at komme til højbords endnu engang!
Plads til dig? Muligvis. Kontakt Kristian Brask Thomsen, som er manden bag på e-postadressen socialconnector@gmail.com.

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk