Home Pindemadder Hjemmelavet is med jetsetsukker

Hjemmelavet is med jetsetsukker

written by Nicolai Klingenberg 3. februar 2010
Pin It

Jeg er ikke en ørn i et køkken, og hvad en ørn i øvrigt skal i et køkken, har jeg aldrig luret. Nå, men jeg er med i et mindre selskab af kødtilhængere, som fra tid til anden mødes til veltilberedte kødudskæringer fra forskellige dyr. Og af og til er der også dessert til.

I den forbindelse vil jeg gerne viderebringe en opskrift fra en af gruppens medlemmer – det er så såre simpelt, og smager så ganske udmærket. Der er tale om en is.

Blender med råvarer - jeg har fået den billigt, da der står et forkert navn på.

Ingredienser:
500 gram frosne bær

1/2 liter piskefløde

250 gram jetsetsukker (flormelis)

Saft fra en halv citron

Tilsæt gerne lidt hakket chili og ditto ingefær

Jetsetsukker - en uundgåelig ingrediens til en drønsjov aften med is.

Således gør du:

1. Mok det hele i en blender.

2. Tænd blenderen.

2. Sluk den, når massen er flydende.

3. Hæld suppedasen over i en beholder, og lad den stå i fryseren i cirka fire timer.

4. (eventuelt) Er du lidt fiks på fingrene, så rører du lige i isen af og til.

Tip:
Bop isen op med et par mynteduske inden servering.

Tak til Ravnsgaard for opskriften – og tak for opmærksomheden.

Velbekomme!

Pin It

You may also like

  • Jetsetsukker… Jeg er færdig af grinekramper:D

  • Gitte Fischmann

    Ville lige give et ypert triks til denne is.
    Til dem der ikke kan tåle Jestset Sukker, så kan det erstattes med hermasetas i flydende form, og så kan man tilsætte 70% mørkchokolade, og en halv stang vaniljekorn.MUMS!

  • Nicolai Klingenberg

    Tak for det Gitte – jeg har netop lavet en ny portion, men den røg i fryseren, før du skrev en kommentar, så det må blive næste gang. Hils ham der Hr. Masetas.

  • Dennis

    Hey NK.

    Jeg lavede isen til min bedre halvdel i weekenden, og der var stor begejstring.
    Anrettet i hjerteform og akkompagneret af yoghurt/vanille is, kiwi, blomme, pære, hindbær og en hjemmelavet kakao-glasur til pynt vakte desserten stor opsigt og en fræk belønning til værten. 😉

    Sorbet’en var fantastisk, – Tak for opskriften!

  • Nicolai Klingenberg

    Sådan Dennis – det glæder mig at høre. Tak for feedback – og god aften!