Home Grej & grooming Vinterdæk og forårssko

Vinterdæk og forårssko

written by Nicolai Klingenberg 11. april 2010
Pin It

Inden længe skal MINI vogntøjet have nye sutter på, men det betyder ikke, at jeg skal undlade at tage forskud på glæderne udi sommersko. Og i særdeleshed ikke, når pakkeposten har været forbi med et par sko. Det er en dansk duo, som består af Helle Rasmussen og Thomas Nielsen, der står bag mærket Azur, og der er 30 M/K styles at komme efter – jeg har holdt mig til et par, som jeg er blevet udrustet med fra PR1, som så gode muligheder i et samarbejde med en blogger.

Don’t you step on my blue suede shoes. Or drive on them.

De blå frækkerter i skind, ruskind som jeg ser og føler det, vil uden tvivl blive gået godt og grundigt til i årets lunere måneder. Med og uden sok.

Fodtøjet koster fra 1.400 kroner og op til 2.500 kroner – med i prisen følger ”nøje udvalgt skind”, glatte såler og til tider kulører, der kræver rank ryg.

Sømmede skindsåler - ganske nydelige, men også svært glatte.

En tung gut fra tøjbranchen fortalte mig engang, at man lynhurtigt kunne se på et par sko, om det var kvalivare. Jeg er ganske sikker på, at han vil give de her tumbs up.

I øvrigt er de ganske store i størrelsen, hvorfor jeg må råde dig til at vælge et nummer mindre end den størrelse, du normalt bruger.

Se flere sko og støvler til mænd her

Pin It

You may also like