Home Grej & grooming Et nyt Rolex for 130 svenske kroner

Et nyt Rolex for 130 svenske kroner

written by Nicolai Klingenberg 12. maj 2010
Pin It

Det er faktisk ikke helt skævt med den overskrift, for jeg har netop erhvervet mig en lille håndfuld remme til ursamlingen. Og stykprisen ligger på de 130 kroner svenske kroner. Du finder dem og mange andre på “hjemmeren” her.

Sean Connery fra Goldfinger med herregear. Foto lånt fra den herlige side www.watchblog.dk

Har du set nogle af de gamle James Bond film, vil du vide, at agenten havde det med at flashe ure fra Rolex fra tid til anden – efterfølgende har både Omega, Seiko og Breitling været inde over, men oprindeligt var det Ian Flemming, der skrev Rolex ind i agentens liv – og det findes der møgmange skriverier om.

To af de tre nye remme, den originale lænke og "jeg splitter dig ad"-værktøjet.

Nå, men der er altså noget over ham Bond – og i særdeles ham fra den gamle skole. Og når nu han har en ”regimental” strap på sin ”Roller”, tænkte jeg, at det måtte prøves.

Mit wannabe bond ur med nato rem: Rolex Submariner 1680.

Jeg fik fingre i tre remme, og når du bestiller tre eller derover, får du et stykke værktøj med, der gør skiftet nemt. Og du kan selvfølgelig også pimpe andre urmærker.

Der sidder den. På armen.

Postscriptum: De stribede remme går under navnet ”Regimental Nato”, hvilket stammer fra den britisk militærkultur, hvor regimenter og lignende kunne afkodes via sammensætningerne på remmens farver – et fænomen som også kostskoler har brugt på lommetørklæder, slips og lignende.

Pin It

You may also like