Home Pindemadder Maskeraden på Custom House

Maskeraden på Custom House

by Nicolai Klingenberg

Ambassadørerne på Custom House er og bliver et pudseløjerligt fænomen – folk kommer til, folk smutter, og vi (jeps, jeg er stadig med) har endnu ikke helt fået formuleret why, who and what. Men den 22. maj lykkedes det os at få stablet en maskerade på benene, og med succesen (det blev nemlig en sådan) i baghovedet synes mulighederne for fremtiden nu gode.

Aftenens mest potente maske - tag den Freud.

En del af kuvertprisen blev givet til Red Barnet, så velgørenheden var også til stede blandt masker, kjoler, smokinger og god mad.

Maskeradevelkomst på terrassen hos Custom House.

Gildet blev skudt i gang på den store terrasse med både, Bollinger Champagne og pindemadder deluxe med blandt andet foie gras og rejelækkerier.

Alt godt fra havet/Ebisu.

Bollinger på køl og uden maske.

Middagen foregik på førstesalen, hvor der blev serveret alt fra lynstegt tun og kammuslinger til lam, italienske fristelser fra Bacino, små desserter og et par mojitos.

Alt godt fra havet/Ebisu.

Maskekiggeri.

Serge Silveira tryllede en overraskelse frem i form af skønsang, som blev akkompagneret af to musikere, der fik spredt karma med guitar og trommeværk i hele lokalet – en musikalsk dessert af den bedste slags!

Manden med guldmasken i front og sangeren bagved - a.k.a. Friis og Serge.

Vejret var heldigvis tilpas venligt til, at man kunne indtage den store terrasse med en drink i den ene hånd, en King’s i den anden og nyde synet af mandeben i stiletter. Det var jo trods alt en maskerade.

Ahem.

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk