Ambassadørerne på Custom House er og bliver et pudseløjerligt fænomen – folk kommer til, folk smutter, og vi (jeps, jeg er stadig med) har endnu ikke helt fået formuleret why, who and what. Men den 22. maj lykkedes det os at få stablet en maskerade på benene, og med succesen (det blev nemlig en sådan) i baghovedet synes mulighederne for fremtiden nu gode.
En del af kuvertprisen blev givet til Red Barnet, så velgørenheden var også til stede blandt masker, kjoler, smokinger og god mad.
Gildet blev skudt i gang på den store terrasse med både, Bollinger Champagne og pindemadder deluxe med blandt andet foie gras og rejelækkerier.
Middagen foregik på førstesalen, hvor der blev serveret alt fra lynstegt tun og kammuslinger til lam, italienske fristelser fra Bacino, små desserter og et par mojitos.
Serge Silveira tryllede en overraskelse frem i form af skønsang, som blev akkompagneret af to musikere, der fik spredt karma med guitar og trommeværk i hele lokalet – en musikalsk dessert af den bedste slags!
Vejret var heldigvis tilpas venligt til, at man kunne indtage den store terrasse med en drink i den ene hånd, en King’s i den anden og nyde synet af mandeben i stiletter. Det var jo trods alt en maskerade.