Home Spottet En App til de ur-kåde

En App til de ur-kåde

written by Nicolai Klingenberg 28. juli 2010
Pin It

Jeg ved det godt – det der med at være online 24/7 og at have en smart telefon (kald den bare en smart phone), er ikke det nyeste nye. Men jeg er da kommet med på bølgen.

Der er gået en del tid med at surfe rundt i App store, hvor jeg har fundet et hav af underholdende sager – nogle mere brugbare end andre.

For men - men andre må gerne kigge med.

Indtil videre er den mest innovative gratis App udi ure fra IWC. Her kan du bladre igennem et hav af modeller, læse om det herlige firmas historik og prøve uret – virtuelt altså.

På min ur-top fem ligger IWC – uden jeg har låst mig fast på en konkret model. Det gør det kun sjovere at prøve sagerne på. At jeg har et let bankende hjerte for firmaet skyldes blandt andet, at jeg har interviewet deres urmagergeni Kurt Klaus, som for længst er gået på pension – men som stadig er involveret i biksen.

App'en viser også bagsiden af de udvalgte ure - her med kig til rotor og fjedre med meget mere.

Nå, men kan du lide ure, og har du drømt om at se dig selv med et IWC på armen, kan det nu lade sig gøre – det er ikke den skinbarlige virkelighed, men du får et indtryk.

IWC Da Vinci i rødguld.

Min arm - nu med IWC Big Pilot i stål.

Portuguese i rødguld blandt andet med månefase.

Du finder applikationen i App Store – søg blot på IWC.

Sådan ser den ud i butikken.

Pin It

You may also like

 • Simon Tøxen

  Bestemt et interessant app. Tak for tippet!

 • Det manglede bare, Simon. :O) Jeg har lidt andre livsstilssager i den elektroniske pose. Det er bare at holde øje herinde! :O)

 • Ludvig

  Super indlæg og super app! Sjovt at “prøve” andre modeller end det jeg har ejet…! Og alle de små film!
  Til andre urinteresserede kan det anbefales at vende bil-snuden mod Schaffhausen og se IWC’s flotte udstilling, lokaler og ikke mindst prøve et par af urene i butikken!!! Jeg “legede” bl.a. med et IWC 544901
  Portuguese Minute Repeater…! Uha det er lækkert!
  Og selve byen byder også på dejlige oplevelser…!

 • Nicolai Klingenberg

  Lyder som en tur, der er værd at køre efter, hvis man er til IWC. :O) Tak for input, Ludvig!

 • Det var da en fed applikation med meget flotte ure.

 • Nicolai Klingenberg

  Absolut. :O)

 • Hej
  IWC er bare fede ure, men der er mange brands der laver app´s til dette. Både Rado og Tissot var ude allerede fra starten af 2010 med sjove app´s. Men har du set at Tissot også har “indført” augmented reality, hvor man også kan prøve ure på armen via sit webcam på pc´en? Det virker ret cool og det gælder alle deres modeller. Den nye Tissot Sea-Touch ser sgu ok ud på min brune arm. Se mere via http://www.tissot.ch/?mod_news# – Næsten en hel blogpost værd hva? Har du prøvet? Keep up the good work. Igx

 • Pingback: Luksuspiloterne | Med klud, pen, blok og blog()

 • Pingback: Kurt Klaus - urmageren fra IWC der vil leve i 500 Ã¥r | My-Pleasure.dk()