Home Kort - men godt Endnu en royal hilsen til ekviperingen

Endnu en royal hilsen til ekviperingen

written by Nicolai Klingenberg 19. juli 2010
Pin It

Fik du set indlægget om Konge-Emblemet? Så husker du måske, at det blev produceret en række andre hyldestnåle og ditto emblemer til den royale 70-års dag.

Der var bid igen, og det betyder, jeg nu kan vælge mellem to sager. Ved første ibrugtagning blev der i øvrigt spurgt til både ophav og historie.

Pin It

You may also like

 • repsak

  ……….så godt,så kan vi jo gå ud sammen og være nydeligt ekviperet!

 • Nicolai Klingenberg

  Absolut – men ikke noget med lånte fjer dog :0)

 • Pingback: Ã…rsagsrelateret ekvipering – del XII | Med klud, pen, blok og blog()

 • Niclas

  Hej

  Jeg er selv meget interesseret i at finde mig et lignende kongemærke. Har du nogle tips til hvor man kan komme i bessidelse af dette?

  VH
  /Niclas

 • Nicolai Klingenberg

  Hej Niclas! Jeg ville forsøge mig med noget brugtmarked, da sagerne ikke produceres længere. Prøv onlineauktioner eller de mere gængse sites a la http://www.dba.dk og http://www.qxl.dk.

 • Niclas

  Hej Klingenberg

  Tak for svaret.

  Jeg har været inde og snuse lidt rundt inde på de, af dig, omtalte sider. Problemet er bare at der har været en del uautoriseret produktion af disse nåle, som er bestående af omstøbte gamle mønter, og ikke de originale fra Georg Jensen som jo stod for hovedproduktionen.

  Så af den grund kunne jeg ikke undgå at blive lidt nysgerrig, ved at støde på en anden der også havde fået interesse for denne nål, for at høre eventuelle fifs til anskaffelse et originalt eksemplar.

  Hvis du vil dele historien om hvordan du fandt frem til ejeren af damemodellen du også har omtalt tidligere på bloggen, vil jeg også meget gerne høre denne.

  VH
  /Niclas

 • Nicolai Klingenberg

  Hej igen Niclas!

  Jeg blev klogere på de forskellige nåle og emblemer, da jeg lagde vejen forbi en side, som en gut, der hedder Tommy, står bag. Her kan du se “det hele” – og mere til.

  Det var faktisk ham, der linkede til et auktionssite, da jeg skrev til ham – linket sendte han retur, og dermed var nålen (ikke damemodellen) i hus. Hvis jeg var dig, ville jeg søge på de førnævnte sider – regelmæssigt! Jeg ved, de dukker op.

  Du kan se Tommys side her:
  http://www.tommyhh.dk/chr.htm

  Bedste hilsener

  Nicolai