Facebook Pinterest YouTube

Reminder om Champagnesmagning – nu med videohilsen

Anbefalingerne har floreret, tilmeldingerne er tikket ind, og der er endda blevet skrevet om “mit” kommende arrangement på NIMB den 16. september. Det glæder mig overordentlig meget – og særligt fordi jeg ikke er eventarrangør på hverken fuldtid, deltid eller bare det, der ligner.

På gensyn - det bliver her, det sker.

Interessen for en Champagnesmagning i øjendehøjde, spiselige lækkerier, skønne lokaler og herlige toner er altså en realitet. Og apropos toner, så hilste jeg på Jesper Dupont, som herunder sender en lille pre-hilsen til de deltagende – og dem der gerne vil med.

Videoen er i øvrigt skudt med iPhone (version 3Gs).

Husk, at du tilmelder dig og betaler direkte til NIMB på linket her – og at der er betalingsfrist den 9. september, og der er ikke mange pladser tilbage.

Vel mødt i den gode smags tjeneste – jeg glæder mig i den grad!

 • repsak

  …bobler.og så på Nimb, jeg håber,jeg når hjem fra udlandet for at nyde bobler…..og ikke mindst det gode sikkert gode selskab…

 • http://www.winefactory.dk Rasmus Greis

  Er der udsolgt siden det ikke er muligt at bestille på siden? Eller er det bare mig som ikke kan finde ud af det?

 • Nicolai Klingenberg

  Hej Rasmus!
  Det gik pludselig meget hurtigt, da det rygtedes, at der var få pladser tilbage – og nu er alt udsolgt. Det er jo både godt og skidt – men jeg håber, at du kan have en interesse i næste arrangement. Jeg vender tilbage med mere info!