Home Grej & grooming Et sublimt match fra Frk. Strings

Et sublimt match fra Frk. Strings

written by Nicolai Klingenberg 22. oktober 2010
Pin It

Lige siden jeg skrev om Strings for første gang for et år siden, har kvinden bag været nok så venlig at sende sager i min retning. Da jeg mødte hende for et par måneder siden, så hun mit ur – og planlagde dernæst at knytte en frækkert, der skulle akkompagnere uret.

Således - lidt scary stuff på sort snor.

Og da jeg så stødte på hende til Vicomte A eftermiddagen for en hel del måneder siden, hvor jeg havde svedt alt ud om det lovede, hev hun en frisk sag frem fra dametasken. Spot on! Samme farver og så lige et nyt design uden knytteknuder som før.

Fiks lille detalje der sidder lige, hvor den skal.

Tak til Lehn, som i øvrigt er kommet på Facebook med sin kunnen – se bare her.

Pin It

You may also like

 • Brian Haagh

  Ved du hvad prisen er på det? har ikke kunne finde det på hendes website.

 • Nicolai Klingenberg

  Jeg får lige Frk. Strings på banen – hold on! :O)

 • Here I come 🙂 Koster 595,- Skriv gerne en mail via hjemmesiden hvis det har interesse. Laves også med skulls i stål.

 • Brian Haagh

  Hej Nicolai + Camilla, perfekt 🙂 det skal jeg da straks gøre, må da lige give mig selv sådan et på min føs’da idag :o)

  Forsat god søndag!

  /B

 • Stort tillykke 🙂

 • Nicolai Klingenberg

  @Haagh: Tillykke med både armbånd og dagen i dag! 🙂