Home Pindemadder Klarlund inviterede til Chanel lancering

Klarlund inviterede til Chanel lancering

by Nicolai Klingenberg

Endnu en torsdag stod i underholdningens tegn – en middag skulle være aftenens bedste indslag, men den får du mere om senere. I første omgang var der nemlig ure på programmet.

Der hilses. Og snakkes.

Det var Klarlund på Strøget, der gav den en på klokkeværket – den udvendige facade havde fået et Chanel makeover, og personalet var ekviperet med Chanel ure på hænderne.

Lad det være sagt med det samme – Chanel urene er ikke smykkeure. Det er ikke noget, du finder i selskab med andre smykkeure. Og priserne er da også anderledes (som i højere – væsentligt højere). Det hænger ikke udelukkende sammen med, at Chanel er et dyrt brand i sig selv, men det hænger derimod sammen med, at ”huset” leverer fine ure. Og fine værker inde i urene.

På trods af Chanel ikke har lavet ure særlig længe (siden 1987, hvor modellen Première blev til), så har de formået at skabe fine alliancer med endnu finere ur-brands. For eksempel Audemars Piguet. For at gøre det lidt kort og forståeligt, vil det sige, at der ligger en Audemars Piguet caliber (et urværk) i nogle af modellerne – men der findes også quartz ure i J12 kollektion.

Hvordan ser 150.000 kroner ud fra Chanel? Sådan her. J12 calibre 3125 med Audemars Piguet værk indeni.

Altså: Den stod på Klarlund og Chanel. Og en del rare mennesker. Pindemadder? Ja tak. Champagne fra Laurent-Perrier? Meget gerne. Og så var startskuddet til en hyggelig aften affyret. Jeg spottede desuden en del andre ure, som kommer på bloggen senere hen. Dette indlæg må helliges Chanel.

Receptionsplatte - frigiver din højre hånd til foto. Og håndtryk.

Ville jeg vælge et Chanel ur? Nej. Ikke sådan umiddelbart. Jeg spottede selvsagt en favorit fra J12 serien, som du kan se herunder. Prisen er i øvrigt cirka 28.000 kroner.

Meget bedre. J12 Marine. Vandtæt til 300 meter.

Men også en del sager, jeg nok nærmere ville fnise af, hvis jeg så en mand med sådan et ur på armen. Lidt for meget shine, glitter og kanel. Og røde ædelstene ser nu bedst ud på kvinder eller i en kongekrone.

Limiteret glitter - ikke lige mig.

Jeg var dog imponeret over, at Chanel (faktisk deres separate ur-afdeling) kan diske op med fine komplikationer såsom tourbillon og retrograde. Det er i hvert fald med til at distancere mærket fra andre gængse ure med ”moderelaterede” navne. Og det kan vise sig at være ganske smart, da urfetichister dermed kan blændes af funktionerne og få skærpet appetitten yderligere.

Brus fra Buus.

Damn you mandsperson, hvis du lader dit håndled beklæde med J12 Haute Joaillerie – den er godt nok limiteret til 12 stykker, har en størrelse på 42 millimeter (samt 38 og 33 millimeter), 18 karat hvidguldsspænde, 713 baguetteslebne diamanter (42 carat!) og andet skinnende lir, og selvom det tager 350 timer at sætte alle stenene i uret, så er det bare ikke et maskulint ur. Til en kvinde? Hm. Lad mig se hende med det på, så tager vi den derfra.

From Russia with love.

PS: En fin goodiebag med ur-bog, trykt magasin og Chanel duft var særdeles fornem. Kan hermed anbefale Chanel Bleu til mænd.

You may also like

7 comments

Oliver Kierulf Lassen 5. oktober 2010 - 12:43

Jeg er faktisk ret sikker på jeg har set en med sådan et ur i sommers, i det franske – henvist til det nederste, eller ihvertfald lignende. undrede mig også lidt må jeg indrømme.

Men som altid, rigtig flot indlægt – godt læsestof og lidt for øjnene!:)

Reply
Nicolai Klingenberg 5. oktober 2010 - 12:59

Tak for Oliver – og det kommer ikke helt bag på mig, hvis du har set noget lignende i det franske. Og slet ikke, hvis det var i det sydfranske?

🙂

Reply
Oliver Kierulf Lassen 5. oktober 2010 - 16:17

Arabisk herkomst og St. tropez og ja det var også på den franske marina, så det undre faktisk ikke nogen tror jeg 🙂
Af ren nysgerrighed, hvad er prisen så på sådan en bandit?

Reply
Klingenberg 5. oktober 2010 - 16:21

Lige den der overglittede bandit, har jeg ikke prisen på. Men forvent som minimum noget sekscifret. 🙂
Tænkte nok, at sagen blev spottet som du beskriver den. 😉

Reply
Mads Windeballe 6. oktober 2010 - 19:16

Chanel skal holde sig til det de er dygtige til :),, Nenlig tøj og accessories.
Jeg synes generelt, at firmaer skal holde op, med at blander sig i markeder de ikke har forstand på.

Rolex laver jo heller ikke sko :/

Reply
Nicolai Klingenberg 6. oktober 2010 - 19:20

@Mads: Alt for sjov sammenligning! 🙂

Reply
Mads Windeballe 6. oktober 2010 - 19:57

hehe 😀

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.