Home Grej & grooming My bag is packed – I’m ready to leave

My bag is packed – I’m ready to leave

written by Nicolai Klingenberg 21. november 2010
Pin It

En ferie er lige om hjørnet. Sol, varme og tjuhej hvor det går. Den obligatoriske håndbagage er fundet frem – men hvad skal der pakkes i? En ny frækkert af en taske selvsagt!

Hvabehar - sådan ser tasken ud. De er desuden skulderrem til, og nederst til højre kan man montere avisen. Loving it! Og så kan den låses.

Mænd og tasker er et ømt område, og jeg har gennem tiderne fået samlet mig en større samling. Lige fra den billige neopren, til den ”trashy” armybag fra New York som aldrig blev taget i brug. Men når alt kommer til alt, bør enhver mand have en taske til sine sager, når turen går til møde eller til udlandet.

Det er, hvad tasken pt. rummer - men der er plads til mere. Meget mere.

Sagen her er fra Giorgio Fedon, og kræver selvsagt mod på en kulørt tilværelse udi ”tasker”. Med hang til gule bukser, grønne blazere og kulørte strømper i almindelighed var den i min verden en vinder. Den fås dog også i sort.

Den kan også ligge ned - og så kan du se de fine fødder på tasken.

Og hvad sker der så med i håndbagagen? Følgende i øverste række fra venstre mod højre: Lidt let lekture om Champagne, et pas i Cartier etui, som blev udleveret til en urmesse for snart to år siden, en pung fra Louis Vui, et par no-name solbriller i 70’er look, en Moleskine notesblok, 20 x ét stykke tobak i matchende farve til tasken (en tilfældighed dog), den trofaste Montblanc pen, en iPhone med patina (læs: flækket glas), et nye Euroman, en MacBook Pro og seneste nummer af A Perfect Guide.

Lidt teenage agtig opstilling, men det nu meget godt ud, synes jeg.

Har du mod på italienske læderfrækkert som denne– eller i en anden farve? Så skal du bare lure hos Audere.dk eller på det direkte link, du finder her.

Vi ses!

Pin It

You may also like

 • René Greve

  Rigtig fed taske. Dog stiger den hurtig i pris. På 4 timer er den steget fra 3599,- til 3999,- 😉

  God ferie, glæder mig til at læse om den 🙂

 • Nicolai Klingenberg

  Hm… Det lyder sært, men den er nået vel frem. :O) Tak for kommentar!

 • Lækker farve – jeg har altid været stor tilhænger af orange. Så på en udstilling forleden, at de også har en meget lækker mødemappe i samme, orange eller sort, kr. 1690 (så vidt jeg husker)
  Og god ferie – godt at du ikke var i bussen der væltede!

 • Liv

  Tasken kan findes tilsvarende i XO Suite fra 10 December 2010
  i alle fantastiske farver

  Linea Diplomatica- Just to Info

 • Steffen

  Jeg kan ikke finde ud af, om jeg synes om tasken, men den Iphone må en tur forbi iphonedoktor eller noget lignede, for man kan da ikke gå rundt med en ødelagt telefon. 😉

 • Nicolai Klingenberg

  @Anna: Den lille version har jeg også set – jeg tror dog ikke, jeg ville have plads til alle mine sager i en sådan, men det er smag og behag. :O)
  @Liv: Fornemt!
  @Steffen: Du må se den i levende live – den ER lækker. Og så ved jeg ikke, om den ødelagte iPhone er et tegn på, at det er tid til at opgradere til en ny – eller en anden model… 😉

 • Super lækker taske. Et godt jule gave ønske. Selvom jeg lige har købt en tiger of sweden 😉

 • Super lækker taske og slet ikke for orange!