Home Kluns Årsagsrelateret ekvipering – årets sidste look

Årsagsrelateret ekvipering – årets sidste look

written by Nicolai Klingenberg 31. december 2010
Pin It

En kvik læser spurgte til årets sidste look i gruppen på Facebook – og her er det så!

Hopla - og uden bjælke for øjnene. Det er jo Nytårsaften...

Til looket skal du bruge:

En så tæt på knivskarp sideskilning som muligt

En selvbinder butterfly

En smoking – jeg har tidligere trukket i min sag fra Christian Westphal (se bare her), men i år røg jeg i en veloursag fra skabet. En prototype vistnok – og fra Suit. Beviser i øvrigt, at velour kan bruges til andet end rædselsvækkende juleduge. Og så er min sag ikke nervøs.

Detaljerne samlet set: Klud, butterfly, ur, manchetknapper - og skjorteknapper!

En mellemting mellem en kjole-og-hvidt og smokingskjorte. Skal det være helt korrekt, skal det være uden knækflip, men den skræddersyede sag finder jeg nu mere festlig.

Laksko – jeg har kun et par, og det er de rundsnudede banditter fra Shoo (eksisterer ikke længere) med blå snørrebånd

Dertil et ur – valget faldt lidt Bond-agtigt på min Rolex Submariner fra 1978

Og de nyerhvervede gaveknapper fra Mamma

Uret og dødsskallerne!

Rigtig god aften!

Pin It

You may also like

 • Thomas

  Lækkert sæt,

  Godt nytår!

  Thomas

 • Mads windeballe

  Jeg Elsker simpelthen de sko:)

  Rigtig godt nytår Nicolai.
  Forsæt det fantastiske arbejde med din blog i det nye år:)

 • Nicolai Klingenberg

  Tak Mads – jeg sværger, jeg fortsætter! Med og uden laksko.

 • Nicolai Klingenberg

  @Thomas – tak i lige måde! 🙂

 • Jesse

  Møgfedt! Og macho! Du kan om nogen bære det, Hr. Klingenberg!

 • Claes

  Absolut flot. Men – jeg faldt øjeblikkeligt over knækflippen og de blå snørrebånd. Knækflippen er ret provinsiel. Det trækker naturligvis op, at den er skræddersyet. men alligevel – det står jo ikke skrevet på den – gør det?

  De blå snørrebånd. Hmm. Det er jo naturligvis et forsøg på at være moderne. Men – hvorfor prøve på det? De er jo bare ikke pæne?

  Jeg faldt lige over din blog idag, og jeg finder den yderst interessant. Dejlig læsning!

  Mvh. Claes

 • Nicolai Klingenberg

  @Claes: Tak for ordene – også om den provinsielle flip. 😉 Jeg har netop erhvervet mit et par nye og mere spidse laksko, så der er noget at vælge i mellem, når nu den viste laksko er lidt “skæv” (runde snuder og lidt større hæl). Snørebåndene? Der fulgte også et par sorte med, men jeg har kun brugt de blå. De nye sko vil så blive monteret nederst, når det skal være rigtig klassisk. Jeg mangler kun en korrekt skjorte, men jeg er ikke faldet over nogen med en ordentlig pasform. Tips modtages gerne!

  PS: Der står ikke på skjorten, at den er skræddersyet – du kan se et indlæg om en anden syet sag her:
  http://my-pleasure.dk/2010/02/egoskjorter-med-initialer/

  Kig endelig forbi igen!