Home Kort - men godt iFly, iPhone and i<3SAS

iFly, iPhone and i<3SAS

written by Nicolai Klingenberg 17. december 2010
Pin It

Overskriften tenderer måske lidt teenage sms, men det er ramme alvor. Jeg er netop landet i Schweiz. Og det var SAS, der fløj mig til Geneve. På vejen ind til lufthavnen forsøgte jeg at tjekke ind via mobilen. Og det lykkedes. Problemfrit.

Således ser det ud - det elektroniske boardingkort på mobilen. Klatten for oven bliver scannet, og så er du klar til afgang.

Du behøver hverken at være medlem af ”noget”, oplyse e-mail eller indtaste endeløse informationer. Du besøger blot www.sasmobile.dk, indtaster dit efternavn og bookingnummer, og så er du i mål. Dernæst titter et fint boardingkort frem på displayet, som kan bruges i hele lufthavnen.

Eneste ”minus” var, at jeg i kampens hede ikke fik afleveret mit Eurobonus kort, men pointene kan vist sikres på anden vis…

Pin It

You may also like