Home Pindemadder Kalles skønne boller – af kød

Kalles skønne boller – af kød

written by Nicolai Klingenberg 15. december 2010
Pin It

Han er ikke bare svensker, han er også ferm i et køkken. Og så er han en god ven. For et par dage siden, var der blæst til december komsammen i den Bergmanske residens på Frederiksberg. Med köttbullar på tallerkenen.

Tak til Kalle for mad, som bestod af köttbullar, kartoffelmos, agurkesalat, brun sovs, lingonsylt og lidt grønt hist og her.

På trods af jeg ikke var udrustet med et ordentligt kamera, måtte svenskerretten, der i øvrigt var lavet på rent oksekød, foreviges.

Læg i øvrigt mærke til det smukke Laguiole bestik (det er dog kun kniven, der er med på fotoet), som flankerer tallerkenen. Stor applaus til Kalles hjemmelavede agurkesalat, som var bobbet op med lidt chili. Det kan anbefales, hvis du hjemmesylter eller roder med egne agurkesalater.

Som en lille bonus kan du på dette link finde Kalles opskrift på dellerne. Han blogger nemlig også.

Pin It

You may also like