Facebook Pinterest YouTube

Kalles skønne boller – af kød

Han er ikke bare svensker, han er også ferm i et køkken. Og så er han en god ven. For et par dage siden, var der blæst til december komsammen i den Bergmanske residens på Frederiksberg. Med köttbullar på tallerkenen.

Tak til Kalle for mad, som bestod af köttbullar, kartoffelmos, agurkesalat, brun sovs, lingonsylt og lidt grønt hist og her.

På trods af jeg ikke var udrustet med et ordentligt kamera, måtte svenskerretten, der i øvrigt var lavet på rent oksekød, foreviges.

Læg i øvrigt mærke til det smukke Laguiole bestik (det er dog kun kniven, der er med på fotoet), som flankerer tallerkenen. Stor applaus til Kalles hjemmelavede agurkesalat, som var bobbet op med lidt chili. Det kan anbefales, hvis du hjemmesylter eller roder med egne agurkesalater.

Som en lille bonus kan du på dette link finde Kalles opskrift på dellerne. Han blogger nemlig også.

  • http://www.kallebergman.com Kalle Bergman

    Tack Nicolai – det var som alltid en förnöjelse! :D

  • http://GastroMand Anders

    Jeg bliver sgu sulten – og jeg har endda lige spist…

  • Kasper Abildgaard

    sådan, Kalle!

    Sverige på en tallerken :)

  • http://My-pleasure.dk Nicolai Klingenberg

    @Anders & Kasper: Kaster I jer ud i at lave dem selv, tror jeg ikke, I skuffes. :)

  • Markus Victor

    Nicolai, husk at det på dansk hedder tyttebær :)

  • http://My-Pleasure.dk Klingenberg

    @Markus: Noteret! ;O)