Home Pindemadder Kalles skønne boller – af kød

Kalles skønne boller – af kød

by Nicolai Klingenberg

Han er ikke bare svensker, han er også ferm i et køkken. Og så er han en god ven. For et par dage siden, var der blæst til december komsammen i den Bergmanske residens på Frederiksberg. Med köttbullar på tallerkenen.

Tak til Kalle for mad, som bestod af köttbullar, kartoffelmos, agurkesalat, brun sovs, lingonsylt og lidt grønt hist og her.

På trods af jeg ikke var udrustet med et ordentligt kamera, måtte svenskerretten, der i øvrigt var lavet på rent oksekød, foreviges.

Læg i øvrigt mærke til det smukke Laguiole bestik (det er dog kun kniven, der er med på fotoet), som flankerer tallerkenen. Stor applaus til Kalles hjemmelavede agurkesalat, som var bobbet op med lidt chili. Det kan anbefales, hvis du hjemmesylter eller roder med egne agurkesalater.

Som en lille bonus kan du på dette link finde Kalles opskrift på dellerne. Han blogger nemlig også.

You may also like

6 comments

Kalle Bergman 15. december 2010 - 10:23

Tack Nicolai – det var som alltid en förnöjelse! 😀

Reply
Anders 15. december 2010 - 12:01

Jeg bliver sgu sulten – og jeg har endda lige spist…

Reply
Kasper Abildgaard 15. december 2010 - 14:52

sådan, Kalle!

Sverige på en tallerken 🙂

Reply
Nicolai Klingenberg 15. december 2010 - 16:12

@Anders & Kasper: Kaster I jer ud i at lave dem selv, tror jeg ikke, I skuffes. 🙂

Reply
Markus Victor 17. december 2010 - 02:10

Nicolai, husk at det på dansk hedder tyttebær 🙂

Reply
Klingenberg 17. december 2010 - 20:32

@Markus: Noteret! ;O)

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk