Facebook Pinterest YouTube

Nytårsaften på D’Angleterre med old school ramasjang, big band, bobler og middag

Lad det være sagt med det samme – Nytårsaften er en lun sag. Skal man, skal man ikke, hvem kommer, hvad med påklædning og hvad med det hele? I nogens øjne er det bare en aften – i andres årets aften. D’Angleterre tilbyder noget til sidstnævnte…

Det er der, det sker - men sikkert med sne.

Har du hørt om Sinatra Night? Hvis ikke, skal du bare læse nærmere her…

Jeg er tosset med den 31. december – det er en god undskyldning for at få luftet smokingen, pudset lakskoen, kørt skægget af og for at få ringet af på det indeværende år. I år var der flere muligheder, men jeg da alt kom til alt, var der to-tre gode muligheder tilbage. Jeg valgte en privat fest. Havde det ikke være tilfældet, kunne Sinatra Night på D’Angleterre have passet mig særdeles fint.

Hvorfor? Fordi der er stil over arrangementet. Det er landets bedste location, det er med live musik i bedste crooner stil, det er en blanding af 50’erne og nutiden, og så fordi der er nogen, der gider at tage initiativ til et kalas, der ikke ligner noget andet. Hatten af for det.

Standsmæssig ankomst - i hvert fald som kvinde... Hatten af blev der i øvrigt sagt.

Aftenen foregår i Palmehaven, hvor et 14 mandsorkester med garanti vil få selv den sløveste bænkevarmer på gulvet. Der vil være 1950’er-relaterede rekvisitter, og har du mod på det, vil du have mulighed for at indgå i aftenens show – uden der går pinlig polterabend stemning i den.

Aftenens program? Det går du lige her. Inklusiv middagsmenuen:

Og så liiiige lidt kammusling...

18:00
Canapéer (og Hendes Majestæt Dronningens Nytårstale)

Saltet agurk med rygeost og karse/Brandade med håndpillede rejer og citrus/Røget Fanø-laks med rødbede-pistacie crumble

Veuve Clicqout Ponsardin Brut, Champagne, Frankrig

18:45
Vesterhavstorsk med variation af gulerod, hasselnød og brioche
2009 Sauvignon Blanc, Buitenverwachting, Constantia, South Africa

Hummerbisque med ristet kammusling, vagtelæg og ristede kastanier
2008 Mâcon-Villages, Domaine Faiveley, Bourgogne, Frankrig

N.Y. Steak med glaserede løg, Pommés Anna og Madeira Sauce
2007 Septimo Dia, Malbec, Bodegas Septimo, Mendoza, Argentina

Gâteau Marcel med romiscréme, svesker og guld
1984 Rivesaltes, VDN Grand Reserve, Gèrard Bertrand, Languedoc Roussillon, Frankrig

(Showpause)

Dry Martini til damerne
 & Jack Daniels til herrerne

24.00
Kransekage de Luxe
Veuve Clicqout Ponsardin Demi-Sec, Champagne, Frankrig

Dans ved DJ HIPP aka Greg Peter Patrikios
(soul, disco, funk & old school club classics)

Vil du vide mere om alt fra pris til overnatningsmuligheder og eventual frisuresætning, så skal du blot klikke dig videre til linket her eller dreje dette nummer 70 333 222

Et banner med stort set alt det, jeg har skrevet her i indlægget...

Ved du allerede, hvad du skal? Eller har du et bud på, hvordan en perfekt Nytårsaften kunne forløbe i fremtiden? Så smid en kommentar.

God aften – hvor end du havner!

  • http://www.kokkensvinhus.dk Christopher

    Jeg ved ikke om jeg personligt ville vælge at drikke Veuve Clicqout Ponsardin Brut til Canapéer.
    Det er et udmærket glas, men når det er sådan en aften (Boble aften over alle) ville jeg nok vælge noget mere spændende som stadig passer til den fede laks og rygost.

    Som eks. Bollinger Champagne La Grande Année 2000, Ruinart Blanc de Blancs, Delamotte Champagne Blanc de Blancs 1999.

    Der er så meget spændende Champagne, så er Veuve Clicqout et kedeligt valg.

  • Nicolai Klingenberg

    Det kan der være noget om, Christopher, men jeg tror også, det ville koste noget mere, hvis de andre bobler kom på menuen.

    Rigtig glædelig jul i øvrigt! :)

  • stefanagger

    Jack Daniels? hmmm…

    Jeg er godt nok ikke så godt bekendt med det amerikanske whiskey- og bourbonsortiment, men mon ikke de alligevel ville have kunnet finde noget bedre?

    (jeg antager her, at skotsk, japansk og irsk er ude af billedet for at holde det tættere på Sinatra)