Home Kort - men godt Så er det tid til at være krea

Så er det tid til at være krea

by Nicolai Klingenberg

Kødbyen igen. Her handles der mad, sælges kunst, hentes varer til restaurationer og arbejdes. I særdeleshed i kontorhotellet SOHO House. Hvis du ikke har været derinde, kan du lige lure med i dette indlæg. I hvert fald i receptionsområdet.

Facaden i Kødbyen. Eller en af dem.

Copenhipster (en ganske morsom blogger) har med munter tone skrevet om stedet, og selvom jeg ikke kender ret mange derinde, så fejler atmosfæren ikke noget. Ej heller initiativet.

Så er der fisk.

Jeg har nu været der et par gange i forbindelse med planlægning af de fremtidige udgivelser af A Perfect Guide, som jeg skriver til og oversætter for. Konceptet på Soho House er ganske simpelt – du betaler et månedligt fee for en plads, som typisk ligger i eget kontor med aflåselig dør og adgang til gratis internet.

Her kan du både vente, chille og være krea.

Ved sidste møde blev jeg oven i købet budt på frokost i kantinen – buffet med alt fra laks, fiskefileter med rugmel til risalamande og salatbar.

Grøn karma og levende plantevæg - vistnok ret godt for indeklimaet.

Tak for opmærksomheden – og for frokost. Vil du vide mere om stedet, kan du bare kigge her.

En ulden venteplads ved indgangen.

You may also like

2 comments

Kenneth 10. januar 2011 - 00:04

Er der nogen der ved om de har ledig plads i kontorhotellet, for det er da godt nok lækre og meget specielle omgivelser. Jeg kunne godt overveje dette istedet for det nuværende dødssyge kontorhotel jeg har valgt at leje mig ind i.

Reply
Klingenberg 10. januar 2011 - 10:54

@Kenneth: Det skulle jeg mene – at der er plads. Du finder oplysninger om et og andet samt telefonnummer på http://www.soho.dk

Held og lykke!

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk