Take-away i lange baner, meget fisk og en god thai restaurant. Men der manglede ligesom noget, og det gjorde ejerne bag EatToday noget ved. Nu har Strandvejen fået sin egen tapas restaurant. Med take-away og bugnende gorumethylder.
Det var rumlende mave og gode forventninger, at jeg troppede op til møde om et og andet – og det skulle foregå over en frokost. Seancen fandt sted på Strandvejen 112 (uden politi), og stedet har knapt så lang tid på menuen. Til gengæld er der hyldeluksus fra guld til loft, som du kan lade dig friste af, mens du afgiver og venter på din bestilling – den kan i øvrigt nydes hjemme eller på matriklen. Og de er ikke bange for at byde på et glas vin, mens du venter.
Da det var en forretningsfrokost, faldt valget på en ”luksusplatte” med navnet Business Lunch. Glemt alt om det, du normalt får, for her stod den på laksetatar med syltet fennikel, et stykke oksemørbrad med kartoffelfondant og selleripuré og det løse i form af grønt. Plus en herlig balsamico sauce, hvis syrlighed spiller godt imod sellerienpuré og kartoffelfondanten.
Du kan desuden vælge alskens sidevogne til – jeg faldt for ”snyde guacamolen”, som i virkeligheden er en ærtepuré, og den hvide aioli look-alike af mild karakter.
Som dyppelse? Hjemmebagt brød, som du i øvrigt også kan hive med hjem.
Dommen? Originalt og nyt. I hvert fald på Strandvejen. Tapas er jo langt fra nogen ny opfindelse, og det skal lige nævnes at portionerne på Business Lunch tallerkenen overgår en traditionel tapas-størrelse. Oksemørbraden havde sprød og tyk stegeskorpe, men den var lidt for well done til min smag. Det minder mig blot om, at man skal være fremme i skoene og bede om det – eller også skal ordretageren lige huske at spørge.
Og apropos personale så har Eat2day valgt at gå all in på de kompetencerne. Benny og Jonas står for maden, og den har begge fine referencer – Jonas som tapasspecialist gennem flere år, mens Benny har jongleret med potter og pander på Gordon Ramsays Savoy Grill i London og hos Sea Grill i Bruxelles. Begge restauranter har i øvrigt Michelinstjerner”¦
Skal du se, hvad de ellers har på menuen, hvornår de åbner og den slags, så finder du Eattodays hjemme side her.
7 comments
Spændende – men surt at deres site ikke er oppe at køre endnu, når man sidder her og bliver sulten..
@ Carl Johan: Mente ellers at den skulle have været oppe at rulle i fredags… Den må være lige på trapperne. 🙂
Der bliver jo blot opbygget suspense – det er måske ikke så tosset.. Rart med tapas i reservatet.. 🙂
Lækkert, endnu et sted der skal tjekkes ud når sulten melder sig. 🙂
@Carl Johan – enjoy! Med eller uden hjemmeside. 😉
@Osbech: God tur! 🙂
Det ser ualmindelig godt ud!
Alt andet end at svinge forbi en af de nærmeste dage, ville være en forbrydelse.
Knock yourself out, Jacob! 🙂 Og husk, at bede om bøffen medium, hvis du vælger min “frokostplatte”.