Facebook Pinterest YouTube

Fra lørdag til lørdag – sådan lidt om ugen, der gik – del V

Endnu en uge er lagt i graven – på positiv vis. Den har været knapt så mødetung, men har til gengæld budt på god mad, Champagne, gode udsigter, stegt flæsk og et talende stegetermometer…

En aften stod den på +10 kilometer løb og alene-hjemme-mad

Der blev indtaget carpaccio - godt nok ikke fra slagteren, men med deluxe pift a la trøffelolie.

Der blev også tid til tiden – Hublot fremviste lækkerier hos Klarlund, og det kommer der et særskilt indslag om. Med video. Indtil da kan du lige lure på de her velhængte sager…

Der blev kigget på ure. Og filmet mere. Loving it!

Der var logeaften med familiegutterne som omdrejningspunkt – der blev grillet selvskudt vildt, og den slags kræver det rette udstyr…

Herregadet? I den grad. Elektronisk stegetermoter fra Weber med voice guide.

… mens desserten var fremtryllet af HOK’s bedre halvdel…

Den til dato mest velsmagende og hjemmelavede tiramisu.

Jeg kom i forårsstemning på trods af, at temp’en ikke fulgte med…

Vi vågnede op til en herlig udsigt. Og minusgrader.

Følger du med i det gode liv på print? Så vil du sikkert kunne lide dette foto:

Jeg faldt over en bred palette med luksusindhold på tryk.

Køreturene blev til en form for undervisning om alt fra danske fedmeepidemier til læren om sprog via radioen…

Jeg blev klogere i JUKE'en - radio er old school, but so cool.

Kaffekassen blev tømt og vekslet:

12 rør - alle med høj styrke.

Der blev fortæret rå fisk og tangsalat…

Vi legede, vi var i reklamebranchen med den tilhørende klichéspise....

Kurven blev fyldt med en sag, der skulle være aldeles herlig – det må tiden vise:

Der blev shoppet vin. I Netto. Shoot me. Eller send en virtuel skål.

Der blev spist igennem. For alvor.

Der blev spist stegt flæsk. Men ikke spist op. Bruttovægt to kilo. Til to personer.

Og videregivet et budskab, som jeg gerne deler videre…

Jeg blev mindet om slutspurtsudsalget hos Axel - det slutter mandag klokken 12. Tryk på foto, og du er sendt direkte til besparelserne.

Nok om undertegnede – hvad var din uges højdepunkt?

  • Jakob

    Sushi er godt, men stegt flæsk vinder med flere meter!

  • Nicolai Klingenberg

    @Jakob: Jeg er nærmest enig… :) Skulle jeg vælge at spise en af delene hver uge, ville det nok blive sushi på grund af sushiens variation.

  • Philip

    Helt overordnet: Skadestuen med 8 sting, en halv centimeter fra pulsåren, og måske en up-and-coming forårsforelskelse.

    Til det sidste har jeg egentlig tænkt på at skrive og høre dig ad; Laver du ikke en guide til Kbh-nyflyttere, hvor de “gyldne” steder i byen og omegn, er? Ikke nødvendigvis steder man skal spise, underholdes, men bare steder der er oplevelsesværdige, for en surprise til det andet køn?

  • Nicolai Klingenberg

    @Philip: Det lader til, at du har været i begge ender af følelsesregistret. Håber du er på toppen? :)

    En guide? Tjo – jeg skal se, hvad jeg kan gøre! Andre er velkomne til at deltage – hold øje med bloggen og gruppen på Facebook, som du finder her http://www.facebook.com/pages/My-Pleasuredk/338026222800

  • http://www.rosberg-interieur.dk Steffen

    Stegt flæsk det er altid godt :D