Home Grej & grooming Italiensk inkvisition under modeugen

Italiensk inkvisition under modeugen

written by Nicolai Klingenberg 3. februar 2011
Pin It

Om end jeg ikke er den mest aktive under modeugen, er det et par sager, jeg ser frem til. Blandt andet den italienske delegation på CIFF”¦

Så er der italino stemning for alle pengene!

Det er Marche regionen, som ligger lidt vest for Toscana og syd for Umbrien, der indtager den danske modeuge med deres stolte traditioner ud i strikvarer, kvalitetssko, kluns og accessories. Og 21 virksomheder har meldt deres ankomst.

Brand-dropping? Så gerne – Prada og Tod’s har begge ophavsreferencer til Marche-regionen. For vores vedkommende – altså danskens – vil det betyde, at Moschino tropper op med deres seneste kollektion af fodtøj til mænd, der går under det kryptiske navn W6YZ

En "sneak" a la støvelandet - fra Moschino i øvrigt.

Forvent et par gode ”jeg-var-der-shots” fra mit møde med den italienske ”Made in Italy” delegation.

Tak for opmærksomheden

Pin It

You may also like

 • Mads Windeballe

  Ved at godt Italiens store modemænd, altid har været meget “Less is more”.
  Men dette mærke ser godt nok kedeligt ud :O

  Så meget hellere de danske mærker 😀

 • Jeg vender frygteligt tilbage med noget absolut mere lækkert – når “man” ser det med mine briller i hvert fald. 🙂

  God aften Mads!

 • Steffen

  @Mads nu ved jeg ikke hvor gammel du er, men ud fra deres reklame billede, vil jeg tro de går efter det “modne” publikum 35+, hvilket kan være skyld i, at du synes det er kedeligt, men der er nok mange i 40-50 år alderen der vil synes det ser smart og ungt ud.

 • Mads Windeballe

  Steffen: Ja måske er det alderen der “ikke trykke” hos mig :D.

  Men hvis jeg var 40-50 år, ville jeg stadig mene at de danske mærker, var meget mere interessante 😀
  Men heldigvis er vi menneske forskellige 🙂