Home Ure Videointerview: En mand og hans ur – Rolex Sea-Dweller anno 1979

Videointerview: En mand og hans ur – Rolex Sea-Dweller anno 1979

by Nicolai Klingenberg

Med et kamera i den ene hånd og et videokamera i den anden, blev der spottet og dokumenteret et halvsjældent klokkeværk med mere end 30 år på bagen. Kig med, og hør historien.

Patineret og med 32 år på bagen - Rolex Sea-Dweller ref. 1665 med rail dial.

Faktisk har jeg for tid tilbage vist Roni Hetofts Rolex her på bloggen, men nu har jeg altså den fulde historie. Fra manden selv. Se bare videoen herunder

Som du måske lagde mærke til, var opløsningen i HD – men det var svært at få den såkaldte ”raildail” dokumenteret, men det står langt tydeligere på fotoet herunder.

Så skulle det gerne stå en anelse tydeligere - mellemrummet mellem de to nederste linjer er unikt. Og det skubber prisen op. Bemærk i øvrigt, at en Sea-Dweller fra 1979 tålte 610 meter. I dag klarer den 3.900 meter, hvis det er Deepsea modellen.

Har du en passion? Eller har du et kæreste eje? Så send et foto af sagen til mig på mailadressen nk@my-pleasure.dk. Du kan være anonym, om du lyster – og du skal ikke filmes.

You may also like

9 comments

Christopher 3. marts 2011 - 08:37

Super lækkert indlæg, og godt interview. Og mega fedt ur.
Ved du hvor meget sådan et ur ligger på ca. ?

Reply
Klingenberg 3. marts 2011 - 09:15

Lige den sag der, skulle nemt koste omkring 80-100.000 kroner, som jeg husker det. :O) Brugte løjer er sjældent billigere end nye – i hvert fald ikke i urenes verden. :O)

Reply
Simon Breining 3. marts 2011 - 09:37

Det tager hele oplevelsen for en blog et niveau op, når der er video som denne.
Spændende interview, måske en anelse nørdet – men sådan er vi jo nogen der kan lide det 🙂

Thumbs up, og keep up the good work! 🙂

Reply
Nicolai Klingenberg 3. marts 2011 - 13:03

Tak Simon – og ja, det bliver nu lidt nørdet. På den herlige måde – du ved den passionerede vis. :=

Tak igen – keep up the visits and the reading! 🙂

Reply
Kenni 3. marts 2011 - 13:13

Puha.. Jeg ville ikke bruge så mange penge på at kunne se klokken 🙂
Men jeg synes virkelig at det er et nice inlæg.Jeg har selv et d&g retro ur. Rigtig flot ur med lys i. Hvilket urmærke ligger enlig på toppen hvis man snakker pris?

Mvh Kenni 🙂

Reply
Nicolai Klingenberg 3. marts 2011 - 13:18

@Kenni: Tænk på, at pengene er givet godt ud. Og nemt kan komme tilbage – plus mere. Det er altså ikke penge ud af vinduet. 🙂 I toppen? Jeg mener, det dyreste vintageur til dato er et Patek Philippe. 🙂

Reply
Claes 3. marts 2011 - 20:09

Præcis, Nicolai.

Det er dyrere at købe noget nyt ligegyldigt bras, som er intet værd efter 1/2 år. Hvis man tænker sig lidt om, så kan man have gratis ur i mange år – og muligvis tjene på det.

Det tænker de færreste over. Det samme kan faktisk gøre si gældene med biler, malerier osv.

Reply
Steffen 3. marts 2011 - 21:03

@Claes det har jeg prøvet, at forklare folk i mange år, det samme gælder for designer ægte møbler, det kan godt være de er dyre i indkøb, men de holder prisen bedre end noget billigt crap.

Reply
Nicolai Klingenberg 4. marts 2011 - 11:55

@Claes: Det er der noget om – selvom tabet og indkøbsprisen er langt lavere end på noget nyt luksus. Det handler dog om, at man skal have interessen – og pengene – til at kaste sig ud i noget dyrere. Nogle kan nemt leve uden, men jeg er røget i med begge ben. 🙂 Jeg er glad for mine ure, og jeg elsker at læse om historierne bag – en anelse materialistisk, men hvad pokker.

@Steffen: Og man bliver vel også gladere for noget kvalivare, når det kommer til møbler, formoder jeg. Også her kan der i øvrigt være tale om investeringer.. 🙂

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.