Home PindemadderBobler De indkomne fotos fra Champagnekonkurrencen – del 2

De indkomne fotos fra Champagnekonkurrencen – del 2

by Nicolai Klingenberg

Dagens indlæg indeholder de sidste mange fotos i fotokonkurrencen – som sidst opfordrer jeg til at scrolle igennem galleriet, trykke på billederne og trække på smilebåndet.

Bud nummer 51

Vinderen offentliggøres på bloggen, når FujiFilm Danmark har besluttet sig for, hvem den heldige vinder skal være.

Foto: Ben Frost / Unsplash.com
Foto: Pixabay.com

Del endelig indlægget via den dertilhørende “Anbefal-knap”, og lad dit bud på det bedste billede finde vej til kommentarfeltet.

Må det rette foto vinde!

You may also like

8 comments

Simon Tørring 6. juli 2011 - 22:14

Hvis jeg ku’ vælge, ville jeg vælge nr. 99 🙂

Reply
Christian Søgaard 6. juli 2011 - 22:54

Jeg har billede nr 52 og vinder helt sikkert ikke 🙂 – Og det gør bestemt ikke noget – det er fedt at være med. Det er dejligt at se at mange af billederne netop er fra de der øjeblikke hvor man har lidt i glasset, en fantastisk aften, solen på vej ned i en sæk, piger i sommerkjoler, livet beruser, man føler man ejer hele verden.

Det gode liv er også en kølig Cristal eller Dom, tyngden i et godt schweizer-ur – eller en god aften på bar på Barbados, men det er jo heldigvis også gode venner, en våd glad hund, familie og uovervindelighed.

Super konkurrence – lad os få nogle flere af dem

Reply
Jess Andreas Danger Olsen 7. juli 2011 - 07:53

Nummer 92 er et fedt billede.

Reply
Anonym 7. juli 2011 - 07:02

@Søgaard: Jeg skal se, om jeg kan få høvlet noget mere i konkurrencekassen – det er herligt med så god feedback. Og ja – det er virkelig gode bud, der illustrerer “det gode liv” fra vidt forskellige sider. 🙂

Reply
Steffen Rosberg 7. juli 2011 - 07:09

Jeg synes det er lækkert, at se der er lidt større spredning i den her bunke og der er flere billeder af de gratis glæder.

Reply
Matas 7. juli 2011 - 08:46

Bud 51 FTW !

Reply
Matas 7. juli 2011 - 08:46

Bud 51 FTW !

Reply
Supermic 7. juli 2011 - 10:07

74

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk