Home Rejser Marbella Masters – oplev tennislegender på Hotel Puente Romano

Marbella Masters – oplev tennislegender på Hotel Puente Romano

written by Nicolai Klingenberg 11. juli 2011
Pin It

Måske husker du, at jeg har rapporteret fra Marbella Club sidste år? Det var med begejstring i tastaturet, og nu er lykken gjort igen: Til august drager jeg til nabohotellet, men jeg skal også besøg Marbella Club igen. Læs hvordan det hænger sammen – og så skal du vide, at der er tennis for alle pengene i perioden. Og der er stadig ledige pladser”¦

Quiet please...

Forvent dyst mellem Björn Borg og Yevgeny Kafelnikov på de legendariske baner (Mr. Borg har været chef for Hotel Puento Romano, da den åbnede i 1979), gourmetinspireret morgenmad og lækre værelser. Samt ditto vejr (forhåbentlig).

Nabohotellet Marbella Club er og bliver et af de bedste, jeg har besøgt til dato. Der findes nyere og mere fancy steder, men atmosfæren på MBC er ikke sådan lige at opdrive.

Det er 11. gang, at Marbella Masters finder sted, og det foregår fra den 25. til den 27. august – prisen for oplevelsen begynder ved 395 euro pr. nat – for to personer. Prisen inkluderer følgende:
– Opgradering til double superior room
– Velkomsthilsen i form af lidt til mave og hals
– Gourmet morgenmad

Morgenmad? Frokost? Aftensmad? Udsigt fejler i hvert fald ikke noget.

– Adgang til Marbella Masters

Ovenstående gælder, når der – som minimum – bookes tre nætter, og du kan opgradere uden problemer til andre værelser, spabehandlinger med mere.

Få skridt fra hotellet ligger playa'en - sol inkluderet.

Er du på? Eller vil du vide mere? Så smut forbi Marbella Masters hjemmside eller blive klogere på hotel Puente Romano her

Solkysten (deluxe) længe leve!

De korte bukser, solbrillen og en nystrøget skjorte venter på at forlade Kongeriget!

Pin It

You may also like