Home Living NORR11 – åbningvisit på de tre etager

NORR11 – åbningvisit på de tre etager

by Nicolai Klingenberg

Tiden var knap, men der blev alligevel afsat tid til håndtryk og møbelkig i Sværtegade 3. Der blev budt på pindemadder, et glas vin og skæve trapper. Kig med indenfor i det nye hus, der disker op med lækre møbler. Du finder desuden link til hjemmesiden, som nu er opdateret med priser. Levering? Den er fri.

En velkomst med heliumballoner, pelsklædte gæster og feel good i tre etager.

Jeg har i øvrigt læst mig frem til, at der også er et showroom i Århus, så kommer du – eller bor – på den kanter, kan du spare et par timer i bil eller lignende, hvis du vil opleve møblerne mellem hænderne.

Modulsofa - vistnok kaldet Madonna. Men den kan ikke synge.

Selvom jeg ikke gik all in på fotografering af de mindre elementer såsom tæpper og puder, så skal jeg nævne de kulørte tæpper – mens jeg springer lidt mere elegant og udenom nogle af vaserne.

Man Chaise Longue feat. pude og tæpe.

Jeg smider også gerne et par rosende ord til showroom’et, der har en hyggelig atmosfære over sig – måske fordi opbygningen er i en gammel ejendom over flere etager, så det “nærmest” bliver hjemligt.

Man loungestul med puf og Line One gulvlampe.

Shanghai lænestol med læder.

Selvom der spor af dansk design i møblerne, nævner jeg, at produktionen finder sted i Asien. Det har smittet af på prisen, men – efter sigende og hvad jeg kort oplevede – ikke på kvaliteten. Og de gængse garantiregler på møblerne eksisterer naturligvis.

Gæster.

Jeg er næsten 100 % sikker på, at du IKKE kan hente møblerne i de respektive showrooms – du må ind og se og føle på varen og dernæst bestille online eller i showroomet. Således er det i nærmest alle møbelhuse, men jeg nævner det nu alligevel.

Spisebord med et navn, jeg ikke har kunne finde.

Briks med navnet Man - men kvinder måske også gerne bruge den.

Ovenstående briks i læder var blandt mine favoritter på det korte visit. Loungestolene i samme sil gør det også for mig – det er den der klassiske kombi af læder og stål, der gør det for mig.

Mr. Fang Two gulvlampe - må gerne omdøbes i eget hjem.

Og så må man ikke glemme at takke værtinden for vanlig og sublim traktering.

Verdens vel nok venligst Winnie. Det er hende, der styrer konglomaratets ferieperle, som går under navnet Strandlyst.

Læs mere om møblerne, momsbesparelser og andet godt på NORR11’s hjemmeside her.

You may also like

1 comment

Info 25. november 2011 - 08:46

Tak for de pæne ord – sikke da et billede 😀

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.