Home Living NORR11 – nyt dansk møbel- og livsstilsbrand

NORR11 – nyt dansk møbel- og livsstilsbrand

written by Nicolai Klingenberg 11. november 2011
Pin It

Er du glad for godt design, som ikke koster skjorten (det lover folkene bag i hvert fald), så er det i dag, du skal klappe i hænderne. Hvorfor? Fordi NORR11 i dag slår dørene op til et showroom på tre etager i København, men også på det nok så vigtige internet. Jeg har fået fingre i et par fotos fra firmaet – og det lover godt. Rigtig godt. Og så er der noget, der tyder på, at My-Pleasure er landets første medie, der bringer fotos af møblerne…

Stemningsfyldt - og bare rolig; der slet ikke så meget "hippie" over møblerne. Læs selv videre, og se.

Det er hørt før – inspirationen er fundet i dansk møbelkunst og -designs storhedstid, som mange mener er årtierne 1950’erne og 1960’erne. Blandt disse “mange” findes jeg i øvrigt også. Jeg mener dog ikke, at man skal indrette sig udelukkende med en type møbler, men det er en anden historie – og med den nye kollektion fra NORR11, er det da også muligt at blande.

Minimalistisk loungestol med kvadratisk puf og lækker lun farve.

På det originale foto hedder stolen Longue - læg mærke til det smukt buede siddestykke.

Kollektionen byder på møbler til inden- og udendørsbrug, men også en “home collection” med blødere “værdier” såsom vaser, krukker, lamper, lysestager og plaider.
Selvom mønterne og sedlerne måske har siddet løsere hos danskerne, så lover NORR11 gode priser. Jeg har dog ikke kunne få fingre i nogle konkret beløb, men i dag åbner deres webshop, hvor priserne skulle være tilgængelige.

Det er måske ikke lige årstiden, men nu ved, hvad du kan smide på terrassen til foråret - eller tage med til din udenlandske feriebolig.

Hængestol i flet. Navnet? Cosie - ganske passende.

Til gengæld retfærdiggøres prisen ved, at der arbejdes med direkte salg fra fabrik til forbruger – altså uden fordyrrende mellemled. Der er dog et led, der i hvert fald koster NORR11 nogle kroner, og det er deres showroom på tre etager. De åbner i dag på Sværtegade i København, og jeg regner stærkt med at kigge forbi. Der er desuden planlagt showrooms i Berlin, Amsterdam, London, Talinn og på Mallorca i 2012…

Stole til køkkenet? S' gerne.

Mann fås som både sofa og stol - og er her placeret i kontorrelaterede omgivelser.

Designerne bag de mange lækkerier får du her Rune Krøjgaard, Cand.arch. Designer, Knut Bendik Humlevik, Cand.arch. Designer, Dögg Gudmundsdottir, Designer MDD og Rikke Rützou Arnved, Arkitekt MAA.

Madonna er navnet på disse flydere.

Og nu med daybed-relateret flyder...

Den københavnske adresse skal du heller ikke snydes for – den hedder Sværtegade 3, 1118 København K.

Rundt sofabord med firkantet stel med navnet Duke - diamter? 100 cm.

Diskret logo på multifarvet tæppe, som kan bryde et stilrent look.

En hjemmeside har NORR11 også, og den ligger på dette link.

I "småtingsafdelingen" eller "home collection" finder vi blandt andet dette smukke fad.

Lamper i frækt design og forskellige størrelser. Modellen hedder Fang.

Når nu jeg ikke har priserne, hører jeg gerne din mening om ovenstående møbler.

Pin It

You may also like

 • Flemminghyldahl

  lækkerier 🙂

 • Steffen

  Må indrømme, at jeg synes det er decideret kedeligt og en del af tingene ligner efter min mening noget der blev lavet i 50’erne og 60’erne.

  Dansk møbel kunst trænger virkelig til, at vågne op og se, at der ikke står 19xx i kalenderen længere og bringe noget nyt til bordret, inden de bliver skudt agter ud.

 • Må give Steffen ret, når der er tale om ting som sagtens kunne være lavet for en generation siden er 23 kilo for en sofa alt for meget.

 • Nu har jeg været inde og “røre” ved det. Jeg syntes sgu det er pænt og gode priser over hele linien.
  Marianne

 • Pia Skou

  Har i dag besøgt det nyåbnede møbelmekka Norr11 i hjertet af København. Fed oplevelse helt ud over det sædvanlige. Super flotte dansk designede møbler smagfuldt indrettet i de inspirende omgivelser. Har straks bestilt 2 sorte stole og glæder mig til de kommer 🙂

 • Mortenkle

  Inspirationen fra klassikerne synes jeg er lige lovlig stor i de viste modeller.

 • Anonym

  whauuu…..det ser BARE fedt ud.

 • Jens Holtegaard Andreasen

  Looking forward to our meeting tomorrow – will tell my meaning here after :D!

 • Emma Beckneir

  Er den glade ejer af nogle af fadene i massiv træ,-de er SÅ flotte og bliver bemærket af alle som ser dem! Emma Beckneir

 • Emma Beckneir

  Er den glade ejer af nogle af fadene i massiv træ,-de er SÅ flotte og bliver bemærket af alle som ser dem! Emma Beckneir

 • Anonym

  De er også møg-lækre. Og rart, at “kollektionen” indeholder store som små sager. Tak for input, Emma.

 • Lars Lindegren

  Vi har (desværre) købt en del produkter hos dem. Kvaliteten er under al kritik, det ser ikke ud til at de har styr på deres produktion endnu. Ellers flot design og rimelige priser.

 • Emma Beckneir

  Vi har fornyet vores hjem med nogle af de store flotte vaser fra Norr 11 og jeg deler ikke Steffens mening, om det er stilen fra 1960, men syntes det er nyt og spændende! Det næste jeg skal have er de nye flotte spisestole, som blev præsenteret på formland i Herning og kunne forstå at de bliver vist i Bo Bedre og andre boligblade!