Facebook Pinterest YouTube

Restaurant Skipperhuset åbner for sæsonen – i dag!

Mens nogle vælger at flagre med røde klude den 1. maj, så kan du også prøvet noget andet – eller planlægge noget i det mindste. I dag åbner en lille perle for sæsonen – og du kan komme med til bords. Velkommen til Skipperhuset!

Bord med infinity pool effekt.

Inden du begynder at spekulere i billedmanipulation, skal du vide, at jeg har gemt dette indlæg siden ultimo september, hvor jeg besøgte stedet dagen før de lukkede for sæsonen. Til gengæld er oplevelsen af en sådan karakter, at den har været værd at gemme til i dag, hvor 2012 sæsonen netop er skudt i gang.

Idyl punktum dk skråsteg Fredensborg

Med undtagelse af, at det hele er lidt mere lysegrønt nu i forhold til september, så kunne de kommende dage – og forår samt sommer i almindelighed – nemt matche min oplevelse fra stedet: Vindstille, en sø uden krusninger, solen lige i masken og så tæt på søen, at blot en lille tår over tørsten kan resultere i en tur i baljen: Du sidder direkte ud til vandet om du lyster. Og det bør du.

Lokaltrafik.

Ved mit besøg kastede jeg mig over en kartoffelmad, hvor kartoflerne havde fået en omgang røg. De var i selskab med herligt rugbrød, sommersalat, grønt og to knassprøde skiver bacon, rødløg og feel good af en sådan karakter, at jeg har meget svært ved at erindre andre danske beliggenheder, der matcher denne. Har du nogen, må du endelig dele!

Så er der serveret - og jeg tager den gerne igen i år.

Som en flydende prik over i’et kom et glas Linje Aquavit til bordet – akkompagneret af danskvand.

Kun lige til toppen.

Stedet åbner i dag – den 1. maj 2012 – og hvis jeg ikke tager meget fejl, vil du sandsynligvis rende på kvinden her, hvis du kigger forbi Skipperhuset i Fredensborg.

Køkkenmutter.

Du finder flere informationer og menufristelser på Skipperhusets hjemmeside her <—

 

  • Brian

    Spændende, det skal besøges næste gang man er forbi i det nordsjællandske.

  • Anonym

    God ide – jeg mener, det kan være en god idé at booke bord dog…

  • Brian

    Jeg må få det til at passe med et besøg på kontoret “på øen” og så fange Skipperhuset på vej mod færgen :-) Tak for indlæget, altid fedt med nye steder man ellers ikke lige kommer forbi.

  • www.ditteokman.dk

    Kartoffelmad – ja tak!

  • Anonym

    Må den bekomme dig vel, Ditte. :)

  • Henning Qvist

    Tak for 14 portioner dejlig mad og vine lørdag 16/6-12. Kl.13. Henning Qvist

  • Anonym

    Det lyder som en succes, Henning!

  • http://www.facebook.com/lars.larsen.94 Lars Larsen

    tak for de pære ord – annette og lars har sat danseskoene efter 20 år på de bonede gulve, men tager badesandalerne på i andalucien – se på hjemmesiden skipperhuset.dk