Home Kluns Bliv målt og ekviperet af Armanis skrædder – i næste uge

Bliv målt og ekviperet af Armanis skrædder – i næste uge

written by Nicolai Klingenberg 8. juni 2012
Pin It
Skal tøjet sidde, som det bør hænge, når du ikke bruger det? Altså lige i skabet? Så har jeg fået nys om en ekviperingshappening, der løber af stablen på onsdag og torsdag i København. Det er gratis at deltage, tilmelding er nødvendig – og du er inviteret.

Det konservative bud kan indfries - det samme kan det mere sprælske, da der er over 100 forskellige metervarer i spil...

Walter Siciliano huserer hos Armani, hvor han med målebånd og notesblok formår at ekvipere høj som lav og tunge som lette. Han har pakket de mest essentielle sager og har sat kursen mod København, hvor han tjekker ind hos Kaufmann på Strøget.

Du kan få målt ben, arme og hele kroppen – og du kan bestille alt fra jakkesæt til blazere eller bukser. Er du det mindste i tvivl om farver, snit, længder, knapper eller noget femte, så er der gratis vejledning at hente fra Walter Siciliano himself.

Skal du have det hele i et foto? Så tryk på fotoet...

Hvor og hvornår?
Hos Kaufmann på Nygade 2 1164 København K, onsdag den 13. juni fra klokken 13 samt torsdag den 14. juni fra klokken 10 til 18.

Hvordan?
Det er nødvendigt at tilmelde sig, og det skal senest ske mandag den 11. juni klokken 18.00.Du tilmelder dig på armani@kaufmann.dk eller på telefon 33 13 61 65. Selv samme telefonnummer kan bruges, hvis du har spørgsmål til måltagning, priser eller tidsbestillingen.
Tag en ven med dig, bliv elegant ekviperet, og del gerne skrivelsen.
Pin It

You may also like

 • Andreas Thielemann

  Jeg synes at jeg har set dette indlæg før, bare for to dage siden:
  http://www.euroman.dk/stil/Nyheder/Fa-syet-dig-et-sat-Armanis-skradder-pa-besog-i-Danmark/

  Jeg ved ikke helt hvordan i bloggere bliver informeret, men nyhedsværdien er røget før dette indlæg blev lagt op sorry..

  Bortset fra ovenstående, så keep up the good work!! 🙂

 • Anonym

  Hej Andreas!

  Jeg forsøger så vidt muligt at gøre alt indhold så unikt som muligt, hvilket jeg håber, du vanligvis også kan se. Jeg takker nej til mange “tilbud og historier”, men det kan ske – som i dag – at en historie findes flere steder. Jeg mener, at historien er oplagt, så jeg håber, den kan bruges under alle omstændigheder, og du kan betragte den som en reminder, hvis du/man skulle have glemt, at den har været vist andre steder. 😉

 • Martin P

  Personligt får jeg Euroman tilsendt og gider derfor ikke læse deres hjemmeside. Så jeg synes at det er helt i orden med “sene” nyheder, når de er relevante for bloggens essens, om end denne specifikke nyhed ikke ligefrem er rettet mod mig.

 • Anonym

  Helt ok – jeg så også en helsidesannonce i Børsen, så happeningen er nævnt flere steder og i flere “formater”…