Home Bobler Deluxe aften med champagne, alt godt fra Asien og Jens Rahbek himself

Deluxe aften med champagne, alt godt fra Asien og Jens Rahbek himself

written by Nicolai Klingenberg 9. januar 2013
Pin It

Vi går mod lysere tider. Dagen er allerede tiltaget med talrige minutter, og det skal fejres med en blanding af feel good, en knivspids nytårskur, rigelig med Laurent-Perrier champagne og en særlig asiatisk menu med alt godt fra østen – kreeret og præsenteret af Jens Rahbek.

Det er her, vi skal være - og der er kun plads til 25. Kom med indenfor.

Det er her, vi skal være – og der er kun plads til 25. Kom med indenfor.

Tidligere har det været ganske billigt og til tider gratis, når der har været inviteret til gilde, og således kan det sikkert også blive igen, men denne gang er det maden og drikken, der er i fokus, hvorfor det bliver mere kosteligt end før. Men stadig til ”en god pris. Og denne gang er det ikke kun for mænd…

Atmosfæren er på plads. Og ganske unik.

Atmosfæren er på plads. Og ganske unik.

Vi har lagt beslag på Sticks ’n’ Sushis private dinning lokale i Nansensgade, hvor det kun bliver de 25 første, der er plads til. Forvent lækre lokaler, ditto mad, godt selskab og inputs om det spændende asiatiske køkken. Du bliver mæt, muligvis lettere tipsy, men også klogere – du kan nemlig bare spørge løs undervejs.

Sæt dig til bords med en ven M/K, og læn dig tilbage. Der er sørget for en skønne retter og ditto atmosfære.

Sæt dig til bords med en ven M/K, og læn dig tilbage. Der er sørget for en skønne retter og ditto atmosfære.

Menuen? Den får du her!
Oystershot serverer med snacks: Lotusrod chips & edamame bønner.
Laurent-Perrier Brut

Spinat med sesam dressing og lakserogn i limecup med pocheret vagtelæg.
Laurent-Perrier Brut

Aftenens hovedingrediens i glasset - Laurent-Perrier Brut.

Aftenens hovedingrediens i glasset – Laurent-Perrier Brut.


Sticks Rossini i form af grillet tenderloin toppet med stegt frisk foie gras og teriyaki glaze
Laurent-Perrier Brut

Agurk lime granité
Laurent-Perrier Brut

Tamari/rødvins marineret andebryst med Nashipære og jordbær-rucola-fennikel salat toppet med ristede mandler og balsamico reduktion.
Laurent-Perrier Brut

Pannacotta med kokosis , frisk frugt tern og banan-lichee skum.
Laurent-Perrier Demi-Sec champagne

Demi-Sec til desserten - en anelse sødere end Brut'en, hvis du skulle være i tvivl...

Demi-Sec til desserten – en anelse sødere end Brut’en, hvis du skulle være i tvivl…


Kaffe/the og lækre chokolader.
Braastad VSOP Cognac

Og lidt at af runde af med...

Og lidt at af runde af med…

Hvornår?
Fredag den 25. januar klokken 18.30 til klokken 23.30
Hvor?
Sticks’n’Sushi private dinning, Sushi Suiten, Nansensgade 47, 1366 København K
Hvor mange?
25 personer
Hvor meget?
999 kroner pr. person
Bestil din billet her:


http://billetto.dk/da/events/deluxaften

 
Du må traditionen tro gerne dele linket her på Facebook og Twitter. Du kan også printe teksten, og sende dem som fax.

Pin It

You may also like