Home Leffe Læserpassioner del to i Leffe regi

Læserpassioner del to i Leffe regi

by Nicolai Klingenberg

Det er Leffe dag i dag – ingen tvivl om det. Der er heller ingen tvivl om, at passionerne finder vej til inboksen i en lind strøm. Du bør faktisk også deltage. Hvordan? Send et foto og et par bevingede ord om din passion. Hvorfor? Fordi du kan vinde en middag. For to endda. Men lad os se på dagens passioner fra læserne.

 

Mads sendte følgende:

Hej Leffe!

Min store passion er en tur på vandet i min gamle sejlbåd. Selvom hun efterhånden er en halvgammel dame og væsentligt ældre end mig, så formår hun alligevel at få adrenalinen til at pumpe i blodet, når hun skærer bølgerne og sulten søger det næste vindpust. Vinden og vandet er en passion vi deler!

Vind i sejlene hos Mads

Vind i sejlene hos Mads

Cecilie holdt sig til ord:
Min passion er mine bøger, jeg elsker alle mine bøger.
Jeg har mange ynglings forfattere og har lavet lister med dem så jeg kan krydse ud når jeg køber en ny bog.

Hvis jeg vinder vil jeg tage min mand med. Han elsker at nyde en god øl.

Rasmus går i munkenes fodspor:

Min passion er at brygge øl. På billedet er min aller første bryg flasket på alt hva jeg kunne skrabe sammen af tomme ølflasker.

Hjemmebryg på gamle flasker

Hjemmebryg på gamle flasker

Rikke er familiær, når det kommer til passionen:

Fyren på billedet af min bror. Det lyder måske forkert i nogens øjne, at han er min passion, men han betyder alt for mig. Han har altid været der for mig, og jeg vil derfor gerne gøre noget ekstraordinært for ham, da han elsker god øl. Han bliver 30 i denne måned, men på en SU er midlerne til en gave i den størrelse han fortjener, begrænset. Det ville være den perfekte gave, at invitere ham med sin lillesøster (mig) til øl smagning og god mad.

Broren hedder Søren

Broren hedder Søren

Helle gør sig i hyggelige firkløvere:

Den første mandag i hver måned er vi 4 piger (-alle over model 50 somre), der først bliver godt gennemstegt i sauna-gusen i Frederiksberg svømmehal og bagefter går den obligatoriske tur til cafe Den blå hund hvor Leffe Brune og hønsesalaten på rugbrød bliver nydt. Se DET er passion !

Tøsehygge fra Helle. Eller kvindehygge om man vil.

Tøsehygge fra Helle. Eller kvindehygge om man vil.

Tobias udligner “udskejelserne” med god samvittighed:

Min store passion er at løbe. Jeg løber for, at jeg med god samvittighed kan nyde min anden store passion: øl og mad.

Nicoline havde svært ved at beslutte sig:

Så dit facebook opslag om passion. Tænkte først: Sjovt men har ikk’ tid. Står med det ene ben ude af døren, på vej til chorizo, manchego og tung rødvin. Har fået samlet skoene og blev enig med mig selv om, at 6 sko til 5 dage må være passende..

Pakket og klar.

Pakket og klar.

René sendte disse ord og herligt foto:

Her er et foto af min passion: Christian Lemmerz: Freddy no. 1. Bronze, 1993.

Et kunstnerisk hoved fra René

Et kunstnerisk hoved fra René

Emil lader til at være typen, der har styr på gryderne:

Kære Leffe

Tak for en fantastisk kold Brune tidligere,  på Froggys i Odense. Min passion er mad! Ikke makrelmadder, nudelsupper eller take away.. men rigtig mad! Mad med passion, interesse og ikke mindst tid bagved. Simre retter, pulled pork eller langtidsstegt honning glaseret lam. Så sanserne drømmer og tankerne flyder væk.. tilbage til en barndom med farmors kødgryder og kogekunst længst forglemt af den yngre generation. Mad man kan nyde en iskold øl til.. en Leffe med kraft som kan supplere den velsmagende mad til perfektion..

Billedet er af min hjemmelavede lammegryde med bønner, tørret abrikos og masser krydderier 🙂

Således nåede vi igennem den runde to med læserpassionerne. Nu er det din tur. Send et foto og et par ord om din passion til Leffe@my-pleasure.dk – der er en middag på højkant, hvor en lodtrækning blandt alle indsendte bud afgør, hvem der skal med til fællesmiddagen på en restaurant, som vi offentliggør snarligt. Skriv venligst, hvilken by, du bor i – eller ønsker at spise i. Vi holder middag i København og Aarhus. Konkurrencebetingelserne finder du herunder.

 

Udbyder af konkurrencen er:

Carlsberg Danmark A/S
Vesterfælledvej 6
1750 København V

Tel: +45 3327 3327

Sådan deltager du

  • Du skal være min. 18 år for at deltage i konkurrencen.
  • Kun personer bosat i Danmark kan deltage i konkurrencen.
  • Ansatte hos Carlsberg Danmark A/S, My-pleasure og Monstro må ikke deltage i konkurrencen.
  • Ved mistanke om snyd har Carlsberg ret til at tjekke op på og udelukke deltagere.
  • Deltagelse i konkurrencen er ikke købsbetinget.

Udtrækning af vindere

  • Konkurrencen løber til og med d. 21. april 2013, hvorefter vinderne trækkes blandt alle indsendte bidrag til konkurrencen.
  • Alle vindere kontaktes direkte. Hvis en udtrukken vinder ikke svarer på den direkte henvendelse inden for 24 timer, trækkes en ny vinder.
  • Ved at deltage i kampagnen accepterer man samtidig at Carlsberg Danmark må offentliggøre navn og by på vinderen/vinderne på de medier, som Carlsberg Danmark anvender.

Præmier

  • Hovedpræmien i konkurrencen er en aften med Leffe ølsmagning og middag. Vinderne kan vælge mellem to aftener: enten d. 30. april 2013 i København eller d. 2. maj 2013 i Århus. Der vil være ca. 30 deltagere ved begge arrangementer. Derudover trækkes der lod om 5 gavekort til udvalgte restauranter, barer og caféer i København, Odense og Århus samt 5 præmier med øl og merchandise.
  • Den samlede præmiesum udgør: 35.000,-
  • Hvert konkurrencebidrag udgør et lod i præmieudtrækningen.
  • Ved 5.000 konkurrencebidrag er præmie chancen 0,8%.
  • Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter eller andre varer.
  • Carlsberg påtager sig intet ansvar for præmierne, hverken mangelansvar, produktansvar m.m.

Brug af persondata

  • Ved deltagelse i konkurrencen gives samtidig samtykke til registrering af navn og øvrige nødvendige kontaktoplysninger.
  • De oplysninger, som afgives i forbindelse med kampagnen, vil kun blive brugt i denne sammenhæng.
  • Data kan ikke bruges af tredjepart.

Desuden

  • Carlsberg er ikke ansvarlig for eventuelle trykfejl.

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk