Home PindemadderBobler Vind en flaske Laurent-Perrier Magnum

Vind en flaske Laurent-Perrier Magnum

by Nicolai Klingenberg

Jamen, kan det virkelig passe? Jamen, det kan det da! Ingen sommer uden en god konkurrence – og uden lidt potentielt til glasset. I dag er vi ude i en forholdsvis langhalset sag: 1,5 liter. Eller mere korrekt en flaske Laurent-Perrier Magnum. Hvorfor? Fordi det er sommer, og fordi verdens bedste læsere skal have det godt.

Hjemmeskudt præmiefoto med post-it og fummelfinger

Hjemmeskudt præmiefoto med post-it og fummelfinger

Omend der ikke er tale om en vintage, så skal du vide, at nogle af de flasker, der udvikler sig bedst, når de ligger og hygger sig på en hylde, er magnumflaskerne. Dermed er der udsigt til noget potentielt endnu bedre, hvis du kan slukke tørsten i noget andet og ellers holde chorizo-fingrene fra flasken.

Lige en vinkel mere...

Lige en vinkel mere…

Men okay. Bliver du den heldige vinder, kan du jo også lægge den direkte på køl, vente et døgns tid og dernæst ringe dine nærmeste ind og tage flasken med ud. Slå jer ned i en park, på en strand eller på en bænk, skænk et glas, grin, og nyd livet.

*
Jeg vil virkelig gerne vinde! Hvad skal jeg gøre?
Der er tale om en fotokonkurrence, hvor omdrejningspunktet er sommer. Om du vil sende studenterfotos, strand-shots, hud-skud, festbilleder, bikini-baller eller solopgange, styrer du selv.

Super! Jeg har mange fotos – hvad gør jeg nu?
Du sender op til tre fotos til nk@my-pleasure.dk – skriv Magnum i emnefeltet

Jeg sender med det samme, men hvornår slutter konkurrencen?
Den slutter søndag den 21. juli lige før midnat
*

Magnum - det' noget vi drikker! (Lettere omskrevet 80'er slogan for en læskedrik)

Magnum – det’ noget vi drikker! (Lettere omskrevet 80’er slogan for en læskedrik)


Følg med på Facebook

 

 

You may also like

2 comments

Lene Haumann Jensen 16. juli 2013 - 11:14

Jeg vil meget gerne deltage 😉

Reply
nicolaiklingenberg 16. juli 2013 - 11:15

Så er det bare at sende et, to eller tre fotos til nk@my-pleasure.dk

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk