Home Kluns 30 looks fra Scotch & Soda til den kommende sæson

30 looks fra Scotch & Soda til den kommende sæson

written by Nicolai Klingenberg 18. juli 2014
intro-1
Pin It

Hvis du har spekuleret over, om der ikke snart kommer noget med “noget modetøj”, så kan du ånde lettet op. I dag er det nemlig dagen, hvor du får intet mindre end 30 looks fra kludemærket Scotch & Soda. Der er tale om varer fra den kommende efterårs- og vinterkollektion og i stedet for at sukke over de skiftende årstider, kan du glæde dig over, at varerne sikkert er at finde på forhandlerhylderne inden da.

scotch and soda men-1

Denim, bare fødder og et par loafers. To go.

Du kan godt regne med at hele molevitten i dette indlæg er casualt og uformelt, men det kan så sandelig også være klædeligt. Se bare herunder.

scotch and soda men-2 scotch and soda men-3 scotch and soda men-4 scotch and soda men-5 scotch and soda men-6 scotch and soda men-7 scotch and soda men-8 scotch and soda men-9 scotch and soda men-10 scotch and soda men-11 scotch and soda men-12 scotch and soda men-13 scotch and soda men-14 scotch and soda men-15 scotch and soda men-16 scotch and soda men-17 scotch and soda men-18 scotch and soda men-19 scotch and soda men-20 scotch and soda men-21 scotch and soda men-22 scotch and soda men-23 scotch and soda men-24 scotch and soda men-25 scotch and soda men-26 scotch and soda men-27 scotch and soda men-28 scotch and soda men-29 scotch and soda men-30

Hvis du er blevet nysgerrig på ovenstående, kan du finde en forhandler her 

Du finder My Pleasures Facebook side her

Pin It

Related Articles