Home Bobler Tilbageblik: Laurent-Perrier aften hos Restaurant No 1

Tilbageblik: Laurent-Perrier aften hos Restaurant No 1

written by Nicolai Klingenberg 29. juni 2015
Afrunding
Pin It

I torsdags var der gilde – både her og der. Og på Restaurant No 1. Der var tale om et læser-event af den intime slags, hvor lidt over 30 rare mennesker mødtes på Østerbro, og Morten Køster havde kreeret en herlig tre-retters sag, som vi indtog. I øvrigt i selskab med en flot mængde champagne og lidt historier fra de varme land. Det blev også til en konkurrence – og en række fotos, du ikke skal snydes for…

Velkomst setup

Velkomst setup

Vi var så heldige at kunne begynde under åben himmel, og selvom solen ikke bragede løs, så var det absolut tåleligt.

Friske, hvide duge

Friske, hvide duge

Nedkøling

Nedkøling

I og med at en champagnemiddag kan blive en morsom affære, så havde vi indtaget chambre séparée, så de andre i restaurationen ikke skulle trættes med højlydte grin og en heftig klinken i glassene.

Køster & co.

Køster & co.

Free seating

Free seating

Plus 30 gæster

Plus 30 gæster

En impulsiv konkurrence blev til – og resultatet ser du sidst i denne skrivelse.

Konkurrencetid...

Konkurrencetid…

Forret i form af rillette af laks m/karotter & radiser, fennikel & trøffel-æggecreme.

Forret i form af rillette af laks m/karotter & radiser, fennikel & trøffel-æggecreme.

Dialog

Dialog

Ballotine af øko unghane med nye løg, asparges -dild & kartofler.

Ballotine af øko unghane med nye løg, asparges -dild & kartofler.

Der var kartoflerne

Der var kartoflerne

Et festligt hjørne

Et festligt hjørne

Laurent-Perrier restaurant no 1-14

Skål

Skål

Vanilie Parfait med jordbærmousse – marengs & kørvel.

Vanilie Parfait med jordbærmousse – marengs & kørvel.

Der er ved at være udsolgt

Der er ved at være udsolgt

De medbragte flasker blev som forventet (og som eventet i øvrigt) udsolgt ganske kvikt. Der var dog mulighed for at tilkøbe andet godt – både i form af vin, kaffe, øl og læskedrik.

Afrunding

Afrunding

Detalje

Detalje

Så var der noget med en konkurrence? Det kan du tro. Samtlige gæster blev opfordret til at tage et fotografi til Instagram og pådutte dette hashtagget #LPNO1. Det gik aldeles glimrende.

Så er der hashtags...

Så er der hashtags…

Laurent-Perrier restaurant no 1-22 Laurent-Perrier restaurant no 1-23 Laurent-Perrier restaurant no 1-24

Vinderen blev fundet ved lodtrækning og er en kvinde, der nu venter på en sending, som rummer en flaske Laurent-Perrier Brut og en flaske Laurent-Perrier Rosé. Plus en køler. Tak for opmærksomheden.

Sus med på Facebook

Pin It

Related Articles