Home PindemadderBobler Tilbageblik på Fars Dag i Ron Zacapa regi

Tilbageblik på Fars Dag i Ron Zacapa regi

by Nicolai Klingenberg

Fredagen bød på høj sol, helligdag og Fars Dag. Det gjorde Ron Zacapa, Integral og jeg noget ved. Vi inviterede nemlig til gilde, hvor der skulle lidt i glassene, lidt på tallerkenen og lidt mellem ørene i form af bevingede ord omkring den herlige Ron Zacapa rom. Nåede du det ikke? Så kan du genopleve de herlige timer i fotoform.

Velkomst med "låg på".

Velkomst med “låg på”.

Jeg er ikke den store nyder at tung spiritus, men jeg tilstår gerne, at fascinationen røg i vejret, da vi fik smagt Zacapa repertoiret. Største – og sikreste – bud i mit glas er den “gængse”, men stadig komplicerede 23-årige sag. Den har sødme og virker på ingen måde tung eller truende i anden dags regi. Derudover er jeg ganske sikker på, at kvinderne også hellere vil foretrække en sådan sag i forhold til for eksempel whisky eller cognac.

asd

Rasmus Just er brand ambassador for Ron Zacapa, og han ved alt, hvad der skal vides om den rom. Og så formidler han det fint og levende. Tak for ordene, Rasmus.

Hvor er det nu, Zacapa kommer fra? Guatamala. Og hvor var det nu, I var? På Holmens Kanal Cocktailbar.

asf

Vi blev klogere på destillering

Der må snuses.

asf

Noterne blev genkendt

as

Særligt glas til en særlig rom

Pindemadder

Pindemadder

Min far og jeg blev klogere.

Rom-tud

Rom-tud

Rasmus Just havde i øvrigt bagt kage med rom i – et fint match.

sdf

Hjemmebagt

asd

Nydelse

Klaus Risom fra Integral med et herligt fad

as

Nok til alle…

Nogle havde været til Distortion dagen før, men det gik så aldeles udmærket alligevel

En særlig kreation som finale...

En særlig kreation som finale…

Uddeling af finale

as

Bakke-godter

Showtime.

as

Lige et par dråber mere, så er vi der.

as

Afrunding.

Stort tak for den store tilmelding og opbakning. Det var en fornøjelse at se jer alle!

Hæld lidt ekstra i glasset på My Pleasures Facebook side

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk