Gennem tiden har jeg haft nogle fantastiske oplevelser, som involverer champagne. Blandt andet Krug. Og netop champagnehuset Krug er aktuelt i denne måned, for den herlige restauration, Studio, og det prestigefyldte champagnehus har slået pjalterne, gryderne og flaskerne sammen i et unikt arrangement. Som du faktisk kan komme med til.
Det herlige setup vil rent konkret blive til en fireretters champagne-menu, som køkkenchefen Torsten Vildgaard står bag. Han blev Årets Kokkeprofil i 2014, og han har været en heldig mand, for han har skulle komponere og kreere menuen, efter at have smagt på Krug Grande Cuvée, Krug Rosé og Krug Vintage 2003 – hver ret er sat til at fungere sammen med hver sin Krug.
Vi kaster os direkte ud i de fire, forførrende retter, som dog indledes med en omgang snacks…
Menu
Studio snacks
*
Brombær, friske hasselnødder og grillede rødbeder
løvstikke
*
Pocheret rokkevinge med salat og snegle
skavlderkål
*
Vildand i flere serveringer med fermenteret hvidløg
citron timian
*
Gråsten æble, jordskokker og brunet smør
merian
Der vil i øvrigt også være Krug-repræsentant under middagen – vedkommende vil ganske givet kunne både svare på spørgsmål og fortælle herlige anekdoter om de sager, der skal nydes.
Hvornår: Torsdag den 22. oktober kl. 18.30
Pris per kuvert: 2.500 kr.
Hvor: Studio, Havnegade 44, 1058 København K.
Der er et begrænset antal billetter i spil, og du skal booke plads senest den 12. oktober – det kan du gøre hos Studio her