I sidste uge gik jeg og en række andre mænd til bords. Det gjorde vi i Kong Hans Kælder, hvor Diageo var værter ved en flot kombination af whisky-baserede cocktails, kreationer fra køkkenet og inputs om whisky fra Diageo Nordics repræsentanten Mikael Lundén. I dette indlæg får du en række fotos og en video.
Men hvad er det egentlig whisky kan i en cocktail? Hvis du spørger Jannick Gram, så giver han dig svaret i videoen herunder, som blev skudt lidt impulsivt, hvorfor lyden er bedst, når jeg taler og ikke når Jannick svarer. Det skulle have været omvendt, men lyt du bare med alligevel.
Vi springer direkte videre til fotografierne, som taler for sig selv.
Jeg har tidligere været til et whisky kom-sammen, hvor det handlede om at drikke ren whisky til mad, hvilket desværre – i min bog – på ingen måde gav mening eller fungerede. Til denne herrrejulefrokost var det ganske anderledes, da der var tale om cocktails, som var tilpasset maden – det koncept fungerede langt bedre: Bartenderen har langt flere aspekter at spille på, og den forholdsvis kraftige smag fra ren whisky bliver i stedet en mindre dominerende tilstedeværelse, som giver mening.
Foto: Emma Matell-Hyllested / Rossen & Company
1 comment
Super flotte foto’s 😀