Midt på Kongens Nytorv troner Hotel d’Angleterre. Således har det været i noget nær et kvart årtusinde, og gennem tiden har godtfolk både spist og boet flot på hotellet. I morgen – den 1. juni – tiltræder Andreas Bag officelt som køkkenchef hos Restaurant Marchal. I den anledning var en udvalgt skare inviteret til spisning. Jeg tog kameraet med for at interviewe den dygtig mand…
Omend Hotel d’Angleterre har fem flotte stjerner hængende over sig, så skal du vide, at man fint er velkommen på stedet. Enten for at drikke en kop te eller kaffe, et glas vin eller champagne – eller for at spise en middag i Restaurant Marchal. Restaurantens bar, som ligger lige inden selve restauranten kan i øvrigt også diske op med lette anretninger.
Nå. Vi skal hilse på Andreas Bagh. Han kommer her.
Middagen? Den var sublim. Det ord er ganske dækkende, men du skal ikke snydes for et par fotos af serveringerne. Som du måske hørte i videoen, så er der fokus på a la carte, hvorfor du ikke nødvendigvis behøver at vælge den helt store gastronomiske tur i gourmet-karrusellen.
Andreas tiltræder i officielt i morgen, onsdag den 1. juni. Jeg ønsker ham alt godt med både potter, pander og gæster.