Home Bobler WEB TV – Den med den søde Veuve Clicquot Rich

WEB TV – Den med den søde Veuve Clicquot Rich

written by Nicolai Klingenberg 4. maj 2016
Pin It

Hvis du har noteret dig, at vejret er blevet bedre, og at der med vejret er kommet ekstra fut i udeserveringerne, vinkølerne og de store solbriller, så har du gjort dig en korrekt observation. Men hvad skal man nyde, når man sidder ude? Vin? Øl? Eller champagne? Sidstnævnte er et godt bud – og det skal netop handle om en ny champagne i dagens video.

Vi begynder dog inde...

Vi begynder dog inde…

I løbet af de år, jeg har skrevet om champagne, er jeg blevet præsenteret for en hel del nyheder. Det er alle gange en spændende oplevelse at enten smage eller blive præsenteret for noget nyt. Af og til handler det om en ny indpakning, som kommer direkte fra marketingafdelingen, mens “financial” spændt afventer at se afkastet af de hårdt investerede kroner på bundlinjen – og andre gange har man firmaerne haft knolden i den kreative vintank, og det er her, vi skal finde dagens nyhed: Veuve Clicquot Rich. Vi går direkte til videoen.

Således lyder nyheden og konceptet. Jeg tilstår fint, at jeg ikke er der den største fan af lige netop dette tiltag, men jeg kan da blive “omvendt”, når jeg får smagt på sagerne. Dog vil jeg mene, at det er synd at bruge de ædle dråber på den slags, og at andet mousserende fra den billigere afdeling, kan bruges til den slags fiks-fakserier. Med al respekt naturligvis.

Indrømmet - det ser faktisk ganske udmærket ud det her...

Indrømmet – det ser faktisk ganske udmærket ud det her…

Du skal dog være mere end velkommen til at prøve kræfter med løjerne, og jeg har vedhæftet et foto af “how to do it”-pamfletten herunder. God fornøjelse – og husk, at champagne (med eller uden frugt & grønt) bør nydes i godt selskab.

How to Veuve Clicquot Rich del 1

How to Veuve Clicquot Rich del 1

How to Veuve Clicquot Rich del 2

How to Veuve Clicquot Rich del 2

My Pleasure kører udeservering døgnet rundt her

Pin It

You may also like