Som du måske husker, så opfordrede jeg folk til at sende et par spørgsmål i forbindelse med et videointerview, som jeg skulle lave med Paul Cunningham – den sag kom i den grad i kassen, og jeg ser frem til at dele interviewet og lade Paul svare på tiltale. Jeg fik dog også lejlighed til at lave to gode minutters “pølse-i-brød” web-tv med manden. De minutter, får du her…
Vi kan vel fint blive enige om, at en hotdog er gevaldig flot spise – og at den famøse pølse i brød kan serveres på et utal af måder og i et ditto kvalitetsspænd. I den gode ende af skalaen finder vi blandt andet de kreationer, som udmærker sig til at deltage i DM i Hotdog, og i dette pølsefelt, befinder Paul Cunningham sig. Et DM er lige om hjørnet, men vi skal også blive klogere på Henne Kirkeby Kro, som serveres gourmet hotdogs. Af og til. Og til bryllupper. Hvordan det hænger sammen, kan du se i filmen herunder.
Du skal også vide, at vi fik lov til at smage en (læs tre) hotdogs ved ankomsten til Henne Kirkeby Kro – personligt havde jeg skippet den ellers ganske traditionelle tank-hotdog, men uden at vide, hvad der ventede i det kreative køkken på kroen. Dermed kan jeg fint konkludere, at alt godt kommer til den, der venter.
Hele oplevelsen fandt sted i køkkenet, hvor Michelin-niveauet lever i allerfineste velgående uden at hverken atmosfære eller personale fremstår krukket eller opstyltet. En fin, fin oplevelse med masser af velsmag. Desværre skal du dog ikke regne med at kunne slå vejen ind til et hurtigt P&P (Pitstop & Pølse), men en forudbestilling af en hotdog kan måske svare sig, hvis du skal på ophold på kroen.
Jeg vender retur med meget mere mere Paul & Henne inden længe.