Home Medier med mere Den banale åbenbaring – døden

Den banale åbenbaring – døden

written by Nicolai Klingenberg 9. april 2017
Pin It

Hvor har der været mange flotte timer og stunder i dag. De opstod lidt tilfældigt, men hele eftermiddagen flaskede sig gevaldig fint og flot. Med kærlighed, sol i hovedet, hånd i hånd, en grinende søn, en Holly chokoladebar og det gode (søndags)liv.

I dag.

Ud at opleve i roligt tempo, snuse til foråret og de første blomster, for dernæst at kaste et hurtigt blik på telefonen, hvor gode venner, skriver tak, sender hilsener og glæder sig til gensyn. Vi er enige. Og lykkelige.

Det er en dag som i dag, det gør lidt ondt at blive mindet om, at vi skal dø en dag.

Lad ovenstående sætning være en flot påmindelse om – og opfordring til – at nyde, elske, lytte, kysse og leve lidt mere. Hver dag.

Herlig hverdag her

Pin It

You may also like