Home PindemadderBobler Dandy – et nyt sted til københavnere med hang til let dans og flotte cocktails

Dandy – et nyt sted til københavnere med hang til let dans og flotte cocktails

by Nicolai Klingenberg

Der er private fester, og så er der “klubber”. Der i mellem findes bodegaer, barer og restaurationer – og så findes der Dandy. Den 25. maj åbner dørene til Dandy. På listen over initiativtagere findes blandt andre Kim Thurmann, Christian Capello Sørensen og Jeremy Salomon, og med det setup burde der være lagt i kakkelovnen til en flot oplevelse. Jeg har spurgt ind til et og andet.

Semi-officielt logo…

Kim – du er med i endnu et nattelivsprojekt. Hvad omhandler det denne gang?
– Ja, det bliver man sgu aldrig for gammel til, har jeg fundet ud af. Spøg til side – jeg havde faktisk tænkt, at det med natteliv var et overstået kapitel, men da denne mulighed med at lave en bar sammen med Jeremy og Restaurations Kompagniet bød sig, kunne jeg simpelthen ikke sige nej. Blandt andet fordi, jeg altid står og mangler et sted at tage hen, når jeg har været til middag.

Her kan du snart danse…

I de første skrivelser omtaler i stedet som en “bar” – men ikke en helt almindelige en af slagsen. Hvad bliver det nye?
– Vi laver cocktails, men er ikke en cocktailbar. Vi har DJ og dansegulv, men er ikke natklub. Vi er vel, hvad man kan kalde en ultracool, farverig lounge… 

Stedet har tidligere gået under navnet “Festegnen” – hvilket publikum går I efter?
– Jeg ved ikke, hvad festegnen vil sige, men vi har skabt et sted, som appellerer til de voksne, som ønsker at have det sjovt uden at skulle stå i glasskår til anklerne, og som ikke har lyst til at vente 20 minutter på en cocktail. Vi har plads til folk, der vil sidde i baren og drikke cocktails hele aftenen, og vi har plads til dem, der gerne vil danse lidt. 

Og her kan du snart drikke cocktails. Uden at vente tyve minutter.

Kan vi forvente nogen dagsaktiviteteter?
– Vi åbner allerede klokken 16 om fredagen og er helt klar med afterwork socialisering. Ellers er det fra klokken 18 om onsdagen, torsdagen og lørdagen.

Hvem har I allieret jer med på champagne- og spritsiden?
– Der er ingen Moët i huset. Stedet bliver sjovt og farverigt – og pyntet med velour og vildt tapet, hvorfor  Veuve Clicquot og Perrier Jouët’s “Belle Epoque” passer perfekt ind. Derudover har vi Ciroc vodka og en ny spændende vodka fra Frankrig, som hedder Sauvelle.

Nydeligt tapet

Hvad bliver det mest spændende ved den nye “bar”?
– Du er ikke i tvivl, når du stikker hovedet ind første gang.

Og den største udfordring?
– At blive færdige til tiden…

Bygge-bygge

Generelle løjer, der er vigtige at kende til?
– Åbent onsdag 18-01, torsdag 18-01, fredag 16.00-04 og lørdag 16-04. Der er DJ alle dage, og vi har bygget et stort køkken, som fungerer som rygerum med bordfodbold – det tror jeg, rygerne nemt kan glæde sig til…

Husk, at ingen putter baby – eller Dandy – i hjørnet

Hvad skal man som gæst i den grad glæde sig til?
– At få en ny, fantastisk, sjov, uhøjtidelig og lækker legeplads, hvor man kan komme før middagen, efter middagen eller vælge at holde sit store arrangement.

Så kan du skrive det ad notam

Du kan holde dig orienteret om Dandy her- åbning er planlagt til den 25. maj

Loftet

My Pleasure her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.