Home Ure Roger Dubois – SIHH

Roger Dubois – SIHH

by Nicolai Klingenberg

Skeleton lyder mere uhyggeligt, end det i virkeligheden er, men således kaldes et “svævende” urværk, hvor stort set hele værket kan nydes. Det er Roger Dubois, der har uret i sin stald.

Hvorfor nøjes med én, når man kan have to? De to tourbilloner, som ses fem- og syvmarkeringen, bringer denne Roger Dubois kreation op i en liga, der kræver rigeligt med blæk i penne, når checken skal udskrives. Ret beset er det langt fra nødvendigt med en tourbillon i et armbåndsur, og de tyngdekraftsudlignende skabninger blev da også udviklet til lommeure for mange år siden…

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk