Home Ure Sort i sort

Sort i sort

by Nicolai Klingenberg

Hublot er ikke bange for at give den gas med ædlere stene såsom sorte diamanter. På den viste Big Bang All Black Carat er det netop 48 sorte, baguetteslebne diamanter, der omkranser tiden. De “48” er sat i en urkasse, der er lavet af sort keramik, og the black beauty måler 44 millimeter i diameter. Remmen er i sort gummi. Manden er i øvrigt hvid.

Sort skjorte med dertilhørende sort ur (og sko uden for billedet)…

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk