Home EkviperingGrej & grooming Svensker-stil for neden

Svensker-stil for neden

by Nicolai Klingenberg

Sort har ikke spor med naboen på den anden side af sundet at gøre, men det har den blå og gule farve, som her ses påført på snørrebånd og strømpe. Skoen er fra Shoo og og kan blandt andet købes hos Samsøe Samsøe, Illum, Eikon i Århus og Magasin. Strømpen er fra Falke, men flyver ingen steder…

Benny-farvet strømpe møder lak og brandhane…

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk