Home Spottet Da Martin kom på landet

Da Martin kom på landet

by Nicolai Klingenberg

Sol fra en skyfrihimmel, det nordlige Sjælland, påskedovenhed og fuld fart frem. Aston Martin slog vejen forbi afkørsel syv og tilbagelagde dernæst knapt ti kilometer og arriverede i en ellers spartansk udstyret garage. Den engelske gentleman hører til på toppen af listen over min drømmekøretøjer og en tur i den veludrustede V12 maskine cementerer postulatet om, at man snildt kan være brutal og elegant i sin fremtoning.

Selv med vissen hæk som baggrund tager den smukke DB9 sig mere end godt ud. You may fall in love at spring time…

Henrik Fisker har slået stregerne til mirakelkareten, der har en tophastighed og acceleration, som kan flå parykken af selveste Thorkild T. I med nøglen, lad læderet og de stramme sæder omsvøbe korpusset, tryk på start, og nyd dernæst brølet fra den arrige motor.

Strike a pose – nu med store alu-sko…

Den hvide dame blev i baggrunden…

Fartnålen har frit lejde til 330 km/t på speedometeret – papirlappen i midten er privateje…

Strømlinet Fisker signatur

Forvent hoveddrejninger, thumbs up og eventuelt en jantelovsridse på en af skærmene ved parkering i områder med mindre tolerante indbyggere.

Gentleman logo med borgerligt efternavn.

Vognen kan i øvrigt købes – kontakt mig for yderligere informationer. Opdateret: Vognen er alligevel ikke til salg.

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk