Home Pindemadder Det var på tide

Det var på tide

by Nicolai Klingenberg

En enkelt gang har jeg spist på Era Ora, og det var så sandelig en oplevelse. I forbindelse med en lille skrivelse om vin og servering samt opbevaring af selv samme, blev der under interviewet indtaget mundgodter med et touch of Italy.

Ding-dong og god mad venter…

Restauranten har siden 1983 trukket fulde huse, mætte maver og begejstrede gæster, og Era Ora ejes stadig af Elvio Milleri og Edelvita Santos. Det er imponerende 13 år siden, at stedet høstede sin første Michelinstjerne, og faktisk er restauranten den eneste italienske i Skandinavien, som har en stjerne i den velansete gourmetguide.

AOK har så godt som netop offentliggjort en brugerundersøgelse, der gik på, hvilken af landets 12 restaurationer med en enkelt stjerne, danskerne foretrak, og her gik 21 procent af stemmerne til Era Ora – og dermed også førstepladsen.

I en pressemeddelelse udtaler ejerduoen:
”Det er en helt speciel ære at blive kåret af danskerne selv, især, fordi København efterhånden er stopfuld af dygtige, kreative og visionære chefkokke, som vi hele tiden må forsøge at stå os mål med. At brugerne så alligevel vælger os som deres favorit, siger os, at vores konstante higen efter absolut costumer service har givet pote”.

Era Ora ligger på Christianshavn, navnet betyder sådan cirka ”Det var på tide”, og du kan læse mere her www.eraora.dk.

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk