Home Pindemadder Det var på tide

Det var på tide

written by Nicolai Klingenberg 27. april 2009
Pin It

En enkelt gang har jeg spist på Era Ora, og det var så sandelig en oplevelse. I forbindelse med en lille skrivelse om vin og servering samt opbevaring af selv samme, blev der under interviewet indtaget mundgodter med et touch of Italy.

Ding-dong og god mad venter…

Restauranten har siden 1983 trukket fulde huse, mætte maver og begejstrede gæster, og Era Ora ejes stadig af Elvio Milleri og Edelvita Santos. Det er imponerende 13 år siden, at stedet høstede sin første Michelinstjerne, og faktisk er restauranten den eneste italienske i Skandinavien, som har en stjerne i den velansete gourmetguide.

AOK har så godt som netop offentliggjort en brugerundersøgelse, der gik på, hvilken af landets 12 restaurationer med en enkelt stjerne, danskerne foretrak, og her gik 21 procent af stemmerne til Era Ora – og dermed også førstepladsen.

I en pressemeddelelse udtaler ejerduoen:
”Det er en helt speciel ære at blive kåret af danskerne selv, især, fordi København efterhånden er stopfuld af dygtige, kreative og visionære chefkokke, som vi hele tiden må forsøge at stå os mål med. At brugerne så alligevel vælger os som deres favorit, siger os, at vores konstante higen efter absolut costumer service har givet pote”.

Era Ora ligger på Christianshavn, navnet betyder sådan cirka ”Det var på tide”, og du kan læse mere her www.eraora.dk.

Pin It

You may also like