Home Pindemadder Fest med skyhøje ambitioner

Fest med skyhøje ambitioner

written by Nicolai Klingenberg 7. april 2009
Pin It

Tag 150 festglade personligheder, et privatchartret fly, en tre retters middag, efterfølgende fest og overnatning på femstjernet hotel, og tilsæt dernæst Stockholm, en velspillende DJ på flyet samt en flad pris, så har du den nye klub Jet. Sådan cirka i hvert fald.

Første arrangement foregår den 18. april i Café Opera, Stockholm, hvor en omtrent 300 år gammel balsal vil danne rammen om det klirrende bestik og glas. Efterfølgende vil den dertilhørende natklub lægge gulv til danseglade hæle og cowboystøvler.

Der er lagt i kakkelovnen til et gilde af den store slags, og første tur bliver samtidig startskuddet til åbningen af klubben, som lover fremtidige fester på verdens bedste natklubber over hele kloden. Der har i øvrigt været heftig polemik omkring koncept, gæsteprincip med videre, og den 18. april vil altså det vise sig, om konceptet holder vand.

Yderligere information og reportage følger”¦

Pin It

You may also like