Home Pindemadder Fest med skyhøje ambitioner

Fest med skyhøje ambitioner

by Nicolai Klingenberg

Tag 150 festglade personligheder, et privatchartret fly, en tre retters middag, efterfølgende fest og overnatning på femstjernet hotel, og tilsæt dernæst Stockholm, en velspillende DJ på flyet samt en flad pris, så har du den nye klub Jet. Sådan cirka i hvert fald.

Første arrangement foregår den 18. april i Café Opera, Stockholm, hvor en omtrent 300 år gammel balsal vil danne rammen om det klirrende bestik og glas. Efterfølgende vil den dertilhørende natklub lægge gulv til danseglade hæle og cowboystøvler.

Der er lagt i kakkelovnen til et gilde af den store slags, og første tur bliver samtidig startskuddet til åbningen af klubben, som lover fremtidige fester på verdens bedste natklubber over hele kloden. Der har i øvrigt været heftig polemik omkring koncept, gæsteprincip med videre, og den 18. april vil altså det vise sig, om konceptet holder vand.

Yderligere information og reportage følger”¦

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk