Home EkviperingGrej & grooming Frk. Nees’ fornemmelse for HÅR

Frk. Nees’ fornemmelse for HÅR

by Nicolai Klingenberg

Tag en saks, et livligt kvindemenneske og en uregerlig hårpragt. Ryst elementerne sammen, tilsæt et alle tiders lokale, en her-kommer-mutter-med-føn-og-med-saks-attitude, en pertentligt klippende dragqueen med ekspertise i blandt andet udtrækning af krøller samt en arrig mops, og du har salon Hår.

To salatskåle på drejelig arm – a.k.a. tørrehjelme. Det røde citat er venligst udlånt af C. Chanel.

Bag disk og kunder står Cathrine Nees, som også ejer HÅR – både i form af sit eget på hovedet og salonen på Åboulevard 44 – og Nees har selv stået for indretning og dekoration, der blandt andet består af et småfilosofisk citat fra Coco Chanel, røde pendler og ditto stole samt old school vægdekorationer anno 2009.

En Scissor Sistor – dog kun i arbejdsmæssig forstand. Kunderne venter Nees.

Sådan…

De faste kunder har for længst vænnet sig til den bryske dialog, der udveksler sig mellem ejer og ansat – sidstnævnte går under navnet Tommy, men skulle efter sigende også arbejde under mere feminine navne, når han giver den som alt andet end frisør udenfor arbejdstiden.

Hallo Chiffon sagde man vist engang. Her er det Tommy, der har forlagt en elegant halsklud i det tidløse materiale. Bemærk farven – lavendel. Det er den nye sort.

Frk. Nees har i øvrigt speciale i herregarn med en stil, der har begejstret vidt og bredt – derfor har hun også delt ud af sin ekspertise til andre ”klippere”, der har fået kurser og instrukser i klip af maskulinum.

Hårfarve på afveje…

Om fredagen går det aparte makkerpar all in og forkæler sig selv og kunder med lange åbningstider og vinoptræk. Klokken 22 ringer klokken for sidste udskænkning, og den sidste lok rammer gulvet, men dagen derpå har Hår åbent igen fra klokken nul nine’er. Book din tid, og læs mere på www.haar-info.dk .

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk