Home Ure Mesters Yacht II

Mesters Yacht II

by Nicolai Klingenberg

Tag et stykke ædelmetal, bop det op med et finere schweizisk urværk, klask et Rolex logo på skiven, og læg et trecifret beløb på disken hos den autoriserede urpusher, og du er klar til at forlade forretningen med en tung og delvist underspillet tidsindikator på armen. Navnet er Yacht-Master II, og den afbillede laban er i hvidguld, der bringer uret op i en klasse for sig inden for ”sportsmodellerne” hos urfimaet med den verdenskendte krone.

Toeren blev introduceret på urmessen i Basel for to år siden og fås i øvrigt også i gult guld til mænd med en mere flashy livsførelse og hang til show off. Den overvægtige gulddreng har efter sigende gramrekorden hos Rolex, og således balancerer vægtskalaen tæt på det kvarte kilo med de cirka 230 gram, som den kampklare basse vejer.

Designet har delt fansene i to grupper – dem der elsker, og dem der hader. Personligt kan jeg godt lide, at der er sket noget i forhold til den sidste Yacht Master, og selvom uret ikke er på min top fem, er der afsat en plads på top ti’en til tikkeren. Er du vild med det, er der gode deals at gøre – blandt andet på det svenske brugtmarked grundet den devaluerede ”svenska kronan”.

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk