Home Medier med mere Nogle lukker – andre åbner

Nogle lukker – andre åbner

by Nicolai Klingenberg

Den etablerede magasinpresse har det overordentligt hårdt i øjeblikket. Nogle spår printmediet dødt, men så vidt håber jeg så sandelig ikke det kommer. Til gengæld skyder netmedierne op i fuld flor – inklusiv undertegnedes blog – men også onlinesatsningen Trendmagazine er kommet godt fra start.

Logo – nu med spøjs, grøn bamse

Blandt partnerne finder vi Emil Waagensen, der sammen med partneren Frederik Sally og en række frivillige freelancere med skrivekløe, har banket netmagasinet sammen.

De lægger ikke skjul på deres manglende erfaring i mediebranchen, men til gengæld slår de sig på at være en passioneret samling personligheder med forskellige ekspertiseområder, som glædeligt deler ud af deres viden om det kreative miljø. Og med kreativt menes mode, design, gadgets, musik, underholdning og lidt blandet landhandel a la boligstof.

Penge er ikke drivkraften, hvis man spørger teamet bag, men derimod er det lysten til at informere og dele viden med andre, der er primus motor i projektet. Og efter alt at dømme ser det ikke tosset ud – knapt 2.000 har givet Trendmagazine.dk thumbs up ved at melde sig ind i sidens fangruppe på den berygtede Facebook.

Jeg har sendt et par spørgsmål i Emil Waagensens retning, som har ført til følgende respons:

I har ingen magasinerfaring, men flotte besøgstal på siden – hvad skyldes det?
Jeg er overbevist om, at vi som webbaseret magasin/blog, er hurtigere til at komme ud med nyheder end de trykte magasiner. Og vi skal ikke tage højde for, hvordan moden ser ud om for eksempel en måned. Vi er med på beatet hele vejen, direkte på folks computere. Og så tror jeg også, at vores dygtige skribenter, der formår at skrive nogle drøngiftige indlæg, gør, at folk vælger at komme igen og spreder ordet til venner og bekendte.

Hvilke tiltag kommer vi til at se fra Trendmagazine.dk i fremtiden?
Uha, uden at sige for lidt eller for meget, kan jeg løfte sløret for, at vi netop nu roder med et nyt design til siden. Grundet den trafik vi har fået, føler vi ikke, at vi giver folk nok at kigge på – der skal ske mere, og der skal være flere muligheder for at klikke rundt på siden og indånde vores univers.

Hvad er de væsentligste punkter, der differentierer jer fra andre online magasiner?
At vi er en flok amatører, ment og forstået på den måde, at vi ved en masse om det, vi skriver om, og vi elsker at dele vores viden, ideer og kreative sider med resten af Danmark.

I leder efter en samarbejdspartner – til hvilket område?
Vi har allerede et samarbejde med Mobile Marketing, der leverer sms-services til vores sms-konkurrencer. Det er altid sjovere at være flere om tingene, og det gælder også her. Vi kunne godt tænke os en partner, der ligesom os, ville bruge lidt tid, energi og nogle småpenge på at sprede budskabet om vores blog. Og så er vi altid på udkig efter dygtige skribenter…

Læs mere på www.trendmagazine.dk

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk